El Futbol Sala Sant Cugat inicia la pretemporada amb sis partits amistosos

El primer equip masculí, amb deu jugadors que continuen de la temporada passada, compta amb dues cares noves, Javi Reyes i Aaron Guirao

El primer equip masculí del Futbol Sala Sant Cugat començarà la pretemporada el pròxim dilluns 20 d'agost. Jugarà 6 partits de pretemporada: contra el juvenil A del CE Futsal Mataró de Nacional (a fora, el dissabte 25 d'agost); FS Castellar (a casa, el dissabte 1 de setembre); FS Sant Sadurní (a casa, el dissabte 8 de setembre); FS Bosco Rocafort (a casa, el dijous 13 de setembre); el CE Sant Julià (a casa, el dissabte 15 de setembre), i el Molins 99 CFS (a casa, el diumenge 16 de setembre).
 

Javi Reyes i Aaron Guirao, al primer equip

El FS Sant Cugat ha fitxat a Javi Reyes, un ala que aquesta campanya ha jugat al juvenil A de l'Acció Sant Martí de Nacional. Procedent del conjunt juvenil A del FS Sant Cugat, Aaron Guirao (ala) fa el salt al primer equip.

10 són els jugadors que segueixen al sènior A. Són els porters Carlos León i Dani Chueca, i els jugadors Josep Puig, Chus Manchado, Òscar Rosell Xaus, Gonzalo Sagnier, Bernat González, Jordi Magrià, Álex Quílez i Víctor Fortea, que torna a l'equip després d'uns mesos d'Erasmus a Bèlgica.

El FS Sant Cugat iniciarà la lliga 2018-2019 del grup 2 de 3a Nacional rebent l'AE Arrels FS, que aquesta campanya ha estat 6è amb 48 punts. Aquest partit es jugarà el dissabte 22 de setembre, a les 20 hores, a la ZEM La Guinardera.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem