El Junior FC demana l'hora en un partit que guanyava 5 a 1

El conjunt d'hoquei herba masculí guanya 5 a 4 vers el FC Barcelona i, tot i dominar el partit, acaba patint i després que el conjunt blaugrana anotés 3 gols en el darrer quart

El sènior masculí del Junior FC d'hoquei herba venç el partit contra el FC Barcelona Hockey per un resultat de 5 a 4. En el matx, disputat el diumenge 10 de febrer a partir de les 13 hores i corresponent a l'11a jornada de la Divisió d'Honor, el Junior FC ha sabut aprofitar les ocasions a pilota parada per possar-se per davant en el partit.

Ambdós conjunts han sortit al camp de tu a tu, disposats a emportar-se els 3 punts de les instal·lacions esportives del Club Junior. Mentre el Barça sortia el camp amb molta intensitat i velocitat, el Junior dominava la pilota i triangulava amb tots els seus jugadors, fet que ha provocat una primera proximitat a la porteria rival, en el minut 8, que ha acabat al pòster.

A partir d'aquesta jugada, el conjunt blau-i-negre s'ha apoderat de la pilota i no ha parat d'atacar la porteria rival fins que l'àrbitre ha xiulat un penal stroke a favor dels locals, que ha materialitzat enganyant molt bé a l'arquer Sergi Enrique en les acaballes del primer quart.

En el segon temps de joc, el Junior ha seguit dominant la pilota i només iniciar el quart ha aconseguit anotar un gol en un penal córner gràcies a un colpeig fort de Marc Serrahima que, tot i tocar el defensa rival, ha acabat dins la porteria blaugrana. En aquesta tessitura, el conjunt santcugatenc ha seguit desenvolupant el seu joc i anotava el tercer, també de penal corner, amb una gran jugada d'estratègia que ha finalitzat Jorge Gabriel Dabanch.

Amb aquest resultat advers, el Barça ha augmentat la intensitat i, 2 minuts després de fallar el seu primer penal corner, el conjunt blaugrana aconseguia reduir la distància després d'una bona triangulació. Amb el marcador de 3 a 1, s'arribava a la mitja part de l'enfrontament.

En la reapresa, el conjunt blaugrana ha perdut moltes pilotes en el seu propi camp, fet que ha aprofitat el Junior FC per anotar 2 dianes de manera consecutiva i deixar el marcador amb un resultat de 5 a 1 quan només quedava per disputar-se el darrer quart. Tanmateix, en el darrer quart, el Barça ha sortit per totes i en els darrers 8 minuts assolia marcar 3 gols, deixant el marcador 5 a 4 quan faltaven 30 segons. Amb tot, el conjunt blaugrana ha disposat d'una darrera ocasió per a empatar el partit, una ocasió que finalment no han materialitzat.

D'aquesta manera, els 3 punts es queden a casa del conjunt blau-i-negre i l'equip santcugatenc escala a la 4a posició de la Divisió d'Honor, després de l'empat a 2 entre el Club de Campo de Madrid i el Club Egara.