El Junior FC guanya el Club Egara, però es complica la vida en la segona meitat

Els de Sant Cugat han tornat a aconseguir una victòria de prestigi

Quan falten 5 jornades perquè acabi la lliga regular de la Divisió d'Honor Masculina, el Junior FC ha tornat a aconseguir una victòria, la cinquena consecutiva, de prestigi. Els santcugatencs, actuals subcampions de la màxima categoria estatal, han superat (4-2) al Club Egara, campió de lliga la temporada 2015-2016. Amb aquest triomf, el Junior FC continua en la quarta posició, però ara amb els mateixos punts -26- que el Club Egara, tercer en la classificació. A més, els de Sant Cugat tenen el goal-average a favor, ja que en el partit d'anada es van imposar per 1 gol a 2.

0 a 1 en el primer quart

El Club Egara ha sortit molt fort davant un Junior FC que, en els primers minuts de partit, li ha costat entrar en joc. Amb tot, el primer avís l'han donat els de Sant Cugat en el minut 3 quan Nil Marí no ha pogut connectar una passada de gol. Marí ha tornat a ser el protagonista en el minut 14 quan no ha pogut superar el porter visitant quan es trobava tot sol davant d'ell. El primer gol del partit l'ha fet Mauro Coria, del Junior FC, en els últims segons d'aquest primer quart.

IMG 4009

El Junior FC ha aconseguit la cinquena victòria consecutiva en la lliga. FOTO: Paula Galván

Al descans, 3-0

En el segon quart, el Junior FC ha continuat dominant el partit, i ha fet dos gols més, ambdós de Javi García, en els minuts 9 i 14, l'últim de penal-córner. L'única ocasió de gol dels terrassencs ha arribat amb un xut sense perill que ha aturat sense cap problema el porter del Junior FC, Albert Pérez. Els locals, a més, han gaudit de més ocasions de gol que no han materialitzat.

Els dos últims quarts, per a l'Egara

En el tercer quart, el Club Egara ha pujat les revolucions i ha dominat la segona meitat de l'enfrontament. Lluís Mercader ha fet el 3 a 1 en el minut 6. En el quart i últim quart, els egarencs també han estat millors. En el minut 10, el porter santcugatenc Albert Pérez ha aturat magistralment un penal-córner, però no ha pogut evitar el 3 a 2 de Pere Diborra, en el minut 12. Ja en els últims dos minuts de partit, el Junior FC, de la mà de Franc de Mercurio ha establert el 4 a 2 definitiu.

Oriol Salvador, ha explicat que "quan fas un parcial de 3 gols a 0 amb el potencial d'un equip com el Club Egara, sabíem que en la segona part era això, patir i saber defensar molt bé, i jo crec que ho hem sabut fer". Salvador també ha dit que "estem fent una segona volta molt bona, estem molt contents i estem treballant molt bé".

Oriol Salvador: "Sabem que queda poc per gaudir del Roger Pallarols i, per tant, anem al 200% amb ell"

Respecte a la marxa del seu tècnic, Roger Pallarols, un cop acabi aquesta temporada per dirigir el primer equip de l'RC Polo de Barcelona, el jugador del Junior FC ha detallat que "la resposta de l'equip és anar al màxim amb ell. Sabem que queda poc per gaudir d'ell i, per tant, anem al 200% amb ell. Al final, és una decisió pròpia. Ens va dir que vol seguir creixent i és una decisió personal. Nosaltres el farem costat a no només perquè és el nostre entrenador sinó perquè hi tenim una gran relació. Jo li desitjo que en un futur tot li vagi perfecte".

Més info: Roger Pallarols deixarà el Junior FC a final de temporada

El partit, amb uns 125 espectadors, ha comptat amb la presència de Xavi Adell, president de la Federació Catalana de Hockey, acompanyat de Marcos Hofmann, president del Junior FC.

IMG 4045

El Junior FC ha patit en la segona part, amb un 3 a 0 en el marcador. FOTO: Paula Galván

Amb l'Atlètic Terrassa HC, dues vegades seguides

El pròxim partit de lliga del Junior FC el jugarà el 17 de marc, a les 12.30 hores, al camp de l'Atlètic Terrassa HC, segon.

Després de jugar aquest partit de la Divisió d'Honor, ambdós equips es tornaran a veure les cares en els quarts de final de la Copa del Rei, el 22 març, a les 13 hores.