El Junior FC guanya el derbi en un partit amb moltes imprecisions

Els blau-i-negres vencen el partit contra el Sant Cugat FC B i Aleix Giol, entrenador del Junior FC, segueix sense cedir cap punt des de la seva arribada al conjunt santcugatenc

El Junior FC s'imposa en el derbi contra el Sant Cugat FC B per un resultat de 0 a 1 gràcies al gol de Sergi Juan-Torres en el minut 70. El partit, disputat el dissabte 9 de febrer a partir de les 18 hores a la ZEM Jaume Tubau, pertanyia a la jornada 21 de Tercera Catalana i tot i la victòria de l'equip visitant, els vermell-i-negres segueixen per davant en la classificació.

En la primera part, ambdós conjunts s'han mostrat un respecte mutu i encara que no hi ha hagut cap ocasió clara per part dels dos equips, el Sant Cugat ha estat l'equip que ha buscat més la porteria rival mitjançant centres a l'àrea. L'equip dirigit per Rubén Hurtado ha volgut tenir la pilota durant els primers 30 minuts de joc, mentre que el Junior FC buscava la porteria rival aprofitant la velocitat de Lluc Riera, qui en un parell d'ocasions ha guanyat les esquenes dels defensors sense poder acabar de crear perill a la meta defensada per Álvaro Gascón.

Amb això, els dos conjunts han patit més per no rebre un gol, fet que ha generat una primera part amb poques ocasions. Tanmateix, el Junior FC ha disposat de dues ocasions seguides que el porter del Sant Cugat ha enviat a corner, mentre que els locals ha estat a punt de sorprendre el rival amb una falta a tres quarts del camp que ha marxat rosant el segon pal.

En la reapresa, els dos equips han augmentat un punt la intensitat, conscients que l'empat tampoc els beneficiava. Amb això, la primera ocasió clara l'ha tingut Simón Basanta, davanter centre dels vermell-i-negres. El 9 del Sant Cugat, després d'un bon control de la pilota amb el pit, ha obligat al porter rival a fer una meritòria parada que podria haver suposat el primer gol del partit. El Junior FC, per la seva banda, ha disposat d'una claríssima ocasió després d'un mal control de Roger Donat, central vermell-i-negre, que ha deixat sol a Lluc Riera davant el porter, sense saber treure rèdit de la jugada.

Els pas dels minuts generava nervis en els dos equips i començaven a aparèixer les imprecisions tant del Sant Cugat com del Junior. Els locals buscaven obrir el marcador amb un molt bon partit de Nil Encinas, qui s'ha apoderat de la banda dreta, però ha estat el Junior el que ha aconseguit el gol gràcies a Sergi Juan-Torres amb un xut potent, que tot i tocar el porter local, la pilota ha acabat a la xarxa de la porteria.

Amb la victòria, el Junior FC es col·loca 12è en la classificació a només 1 punt del conjunt santcugatenc i encadena el seu tercer partit consecutiu sumant de 3 punts. El nou entrenador, Aleix Giol, canvia la ratxa de l'equip blau-i-negre i compta els seus partits amb victòries, d'ençà que arribes ara fa 3 jornades. Així ho explica el protagonista: "La veritat, no ens esperàvem trobar la tecla tan aviat per canviar la dinàmica. Tanmateix, ha estat un partit molt igualat on el futbol ha estat el protagonista, hi ha hagut molt respecte entre els jugadors i tot i la por a no perdre d'ambdós, nosaltres hem tingut la sort d'ocasionar alguna jugada més i poder anotar". Per la seva banda, els vermell-i-negres veuen trencada una ratxa de 5 partits sense perdre i sumen la primera derrota del 2019.