El Junior FC masculí d'hoquei herba es prepara per a la temporada de debut a Europa

El primer equip d'hoquei sobre herba del Junior FC debutarà l'any vinent a competicions europees i ho farà amb una plantilla molt similar a la que va quedar subcampiona d'Espanya la darrera temporada

El primer equip d'hoquei sobre herba del Junior FC comença a tenir definida la plantilla de cara la temporada vinent. L'equip santcugatenc, que jugarà un any més a la Divisió d'Honor Masculina, la categoria més alta a escala estatal, comptarà quasi amb els mateixos jugadors que van aconseguir l'històric subcampionat i la primera classificació de l'equip a Europa.


De moment, les dues úniques baixes que ha patit l'equip blau-i-negre han estat la de Tim Strüven, el defensa alemany que se'n torna de nou al seu país, tal com estava ja acordat, i la de Nil Escudé, jugador que marxa per a buscar més minuts en un nou equip. D'altra banda, Lucas García, el davanter format al Club Hockey Pozuelo i que actualment militava al Beeston Hockey Club anglès, és de moment l'únic fitxatge del club santcugatenc.


Amb això, l'equip de moment compta amb 18 jugadors i durant aquests dies confia a tancar dos fitxatges més per a reforçar l'equip de cara la temporada vinent.

Reptes de la temporada 18/19

L'equip allargarà els entrenaments fins a finals de juliol, moment en què es donarà descans a la plantilla. En aquest últim tram de temporada, l'equip ha disputat, el dimarts 10 de juliol, un primer amistós vers al Línia 22 Hockey Club, partit que va acabar vencent per 2 gols a 1.


L'equip reprendrà de nou el treball el 23 d'agost per a preparar la temporada vinent. El dissabte 26 d'agost i el diumenge 27, l'equip jugarà dos amistosos vers a la selecció russa i a partir del 30 d'agost començarà les eliminatòries del Campionat de Catalunya en els quarts de final vers el Futbol Club Barcelona.


D'altra banda, la fase regular de la màxima categoria masculina d'hoquei sobre herba inicia el dissabte 8 de setembre. A més, l'equip disputarà el primer cap de setmana d'octubre l'Euro Hockey League per primera vegada a la història. L'equip parteix com a cap de sèrie i ha estat enquadrat al grup D. El dimarts 17 de juliol sabrà els seus dos rivals de grups.


Per a Roger Pallarols, tècnic del conjunt santcugatenc: "La temporada passada vam ser l'equip revelació i això ens farà que sigui una temporada més difícil. A més, aquest any el calendari estarà més ajustat amb l'Hockey Pro League disputada al gener. No obstant això, ens prepararem físicament i psicològicament per encarar la temporada, una temporada amb molts reptes i en la que tenim l'objectiu de guanyar".
 

 
Comentaris

Destaquem