El karate, un dels esports més presents a la Festa Major

Aquest dissabte al matí ha tingut lloc la Copa Miyagi i a la tarda el Torneig de Karate de Festa Major

Exhibició de kata al Pavelló 1. FOTO: Pere Fernández Exhibició de kata al Pavelló 1. FOTO: Pere Fernández
Exhibició de kata al Pavelló 1. FOTO: Pere Fernández Exhibició de kata al Pavelló 1. FOTO: Pere Fernández
El pavelló 1 de la Zona Esportiva Municipal de la Rambla del Celler ha estat l'escenari dels dos tornejos de karate que ha organitzat el Club Karate Sant Cugat aquest dissabte. El primer, al matí, ha estat la primera edició de la Copa Miyagi. A la tarda ha tingut lloc el tradicional Torneig de Festa Major de kata.

La Copa Miyagi ha aplegat prop d'un centenar de karateques d'arreu de Catalunya, de deu clubs diferents i de diverses edats: "El que més m'ha sorprès és el nivell" explica Salvador Álvarez, director tècnic del Club Karate Sant Cugat. "Han hagut campions de Catalunya i d'Espanya". Els guanyadors del campionat en categoria sénior ha estat Jonathan Fernández i Úrsula Ferreiro.

A la tarda, una quarantena de karateques del Club Karate Sant Cugat i d'algunes escoles del municipi han fet una exhibició i torneig de kata. En aquesta ocasió l'objectiu de l'esdeveniment era que es trobessin totes les escoles de Sant Cugat "per promocionar l'esport de base". També ha servit com a festa de cloenda de la temporada. Acabada la exhibició, tots els karateques han tingut la oportunitat de competir.

Salvador Álvarez ha assenyalat que tornejos com aquests "posen els karateques en escena i coneixen el què és la competició. Per alguns és una iniciació a la competició".


Ja pots participar al concurs TOT Fotoportada 2012 presentant la teva fotografia de Festa Major

Consulta el programa del TOT de Festa Major

Més informació
 
Comentaris

Destaquem