El masculí de la UESC comença a escalfar motors

Després de les baixes importants que ha sofert l'equip aquesta nova temporada, Dani José confia formar un conjunt competitiu que pugui lluitar a Copa Catalunya

El sènior masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat comença la preparació de la nova temporada el pròxim dimecres 22 d'agost. En la seva 8a temporada consecutiva militant a Copa Catalunya, els vermell-i-negres han quedat enquadrats al grup II i començaran la lliga al camp del Club Basquet Santa Coloma el dissabte 29 de setembre a les 19.30h.


Per a preparar l'inici de la temporada, el conjunt entrenat per Dani José ha programat un partit amistós com a visitant vers el Bàsquet Safa Claror, de 1a Catalana, el diumenge 16 de setembre a les 12.15h. Abans, els filials dels dos equips jugaran també un partit, a partir de les 10.30h.


Plantilla de la temporada d'enguany


Dels jugadors de la darrera temporada, seguiran en l'equip Enric Bas (aler), Ferran López (escorta), Pau Truñó (base) i Patrick Reyes (aler). A més, Oriol Centelles (aler) tindrà fitxa amb el primer equip, despres de disputar la darrera temporada amb el sènior vermell. 


Per contra, Robert Cosialls (aler-pivot), Jordi Costa (base), Pere Soler "Pistol" (aler-pivot) i Carlos J. Antonio "Deivi" (pivot) seran baixes del sènior, tots ells jugadors amb molt pes en l'equip la darrera temporada, mentre que Sergio Clemente de moment és dubte.


A part, la UESC ha incorporat 4 fitxatges per a aquesta temporada: els pivots Oriol Bernadi (Sant Quirze Bàsquet Club) i Rafa Reche (Qbasket Sant Cugat), el base Ignasi Juní (Vedruna Gràcia) i l'aler Marc Algar (Club Bàsquet Cerdanyola).


Els jugadors Jan Peiró i Roger Prior, el base recent fitxat del Club Basquet Rubí, tindran fitxa amb el filial, però entrenaran també amb el primer equip i gaudiran de minuts gràcies a la seva projecció. A més, segons el transcurs de la temporada, diferents jugadors del sènior vermell i el juvenil també alternaran amb el primer equip.


Amb la marxa de Chris de la Fundació Ibaka, fundació amb la qual la UESC té un acord, Musa serà el nou jugador vermell-i-negre, un jove de Gàmbia amb molta projecció i de 2,11 metres d'altura.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem