El Moritz Vendrell de Pérez, Fox i Martínez guanya la Lliga Catalana

El conjunt del Baix Penedès supera en la final el FC Barcelona Lassa

L'entrenador d'hoquei sobre patins de Sant Cugat, Guillem Pérez, i els jugadors santcugatencs Guillem Fox (porter) i David Martínez (jugador) s'han adjudicat, amb el Moritz CE Vendrell, la Lliga Catalana, davant el FC Barcelona Lassa. L'equip del Baix Penedès s'ha imposat en els llançaments de faltes directes (2-1), després que el partit, amb pròrroga, acabés amb empat a 7 gols. La final d'aquesta competició, que feia 16 anys que no es jugava, s'ha jugat aquest diumenge, 13 de setembre, a Sant Sadurní. En les semifinals, el Moritz Vendrell es va desfer (5-4) del CP Voltregà.

Guillem Pérez, que aquesta temporada s'estrena a la banqueta del CE Vendrell, ha explicat al TOT Sant Cugat que, amb aquest títol, “l'equip guanya confiança i ens servirà per creure en la feina que estem fent”. Sobre la final, el tècnic de Sant Cugat apunta que “ha estat un gran partit. Crec que la gent que l'ha vist s'ho ha passat bé”. Els títols més importants que ha aconseguit en la seva història el Moritz Vendrell són 2 copes del Rei i 1 Copa CERS.

Pérez, al mundial sub-20

Guillem Pérez també és l'entrenador de la selecció sub-20 espanyola, que aquest dissabte, 19 de setembre, debuta al mundial de la categoria, que es juga a Vilanova i la Geltrú. Pérez no amaga que l'objectiu “és ser campions del món. Tinc els millors jugadors”. Amb tot, Pérez lamenta que només hagi pogut preparar la cita internacional dues setmanes, primer al CAR de Sant Cugat i després a Vilanova i la Geltrú. En la primera fase de la competició, Espanya s'enfrontarà a Anglaterra, Alemanya i Colòmbia.

La Lliga Europea, a finals d'octubre

A banda de jugar a l'OK Lliga (la temporada comença aquest pròxim cap de setmana del 19 i 20 de setembre i el conjunt ha demanat a la federació espanyola ajornar el partit), el Moritz Vendrell també jugarà la Lliga Europea. Els vendrellencs iniciaran la competició el 24 d'octubre, a Itàlia, contra el Forte dei Marmi. “L'objectiu és competir en un grup complicat on els desplaçaments són molt difícils”. Els dos millors equips de cada grup aconseguiran la classificació per jugar els quarts de final. Els del Vendrell han estat enquadrats en el grup C, amb el Forte dei Marmi, l'AD Valongo (Portugal) i HC Kever (França).

Respecte a la temporada 2015-2016 a l'OK Lliga, el Moritz Vendrell, 3r a la campanya anterior, es fixa la fita “de competir en cada partit. Ens fixem objectius a curt termini”. L'equip va iniciar la pretemporada el 10 d'agost.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem