El Moritz Vendrell fitxa el porter santcugatenc Guillem Fox

El porter d'hoquei sobre patins deixa l'equip júnior i el segon equip del Barça per jugar en un equip de la màxima categoria estatal, que ha participat en la Final a 4 de la Lliga Europea i que és l'actual campió de la Copa del Rei

Guillem Fox, en una jugada. FOTO: Cedida Guillem Fox, en una jugada. FOTO: Cedida
Guillem Fox Vendrell, porter d'hoquei patins de Sant Cugat, ha fitxat pel CE Moritz Vendrell d'OK LLiga, equip que aquest cap de setmana ha jugat la Final a 4 de la Lliga Europea i que recentment s'ha coronat campió de la Copa del Rei. El santcugatenc, que aquesta temporada 2013-2014 ha jugat amb el júnior i el segon equip (1a Estatal) del FC Barcelona, serà la pròxima campanya sènior de 1r any. D'aquesta manera, el santcugatenc posa punt i final a la seva etapa de blaugrana per jugar a la màxima categoria de l'hoquei sobre patins estatal. Fox, de 20 anys, ha signat un contracte per 1 temporada.

Guillem Fox substitueix el porter Xevi Puigbí, que marxa a jugar al Oliveirense de Portugal, i s'haurà de guanyar la titularitat del CE Moritz Vendrell amb Xus Fernández, fins ara segon porter del primer equip.

Fox: "Hi posaré molt de treball, ganes i esforç"
El porter ha assegurat al TOT Sant Cugat que "és un salt complicat, però confio en mi. El CE Moritz Vendrell és un club que està fent molt bé les coses i que hagin confiat en mi és un orgull. Hi posaré molt de treball, ganes i esforç". Fox és un dels porters amb més projecció de l'Estat espanyol.

Format al Patí Hoquei Club Sant Cugat
Guillem Fox va entrar amb 5 anys a l'Escola d'Iniciació del Patí Hoquei Club Sant Cugat i va jugar al club local en les categories prebenjamí, benjamí, aleví i infantil de 1r any. En la categoria d'infantil de 2n any es va incorporar a la disciplina del FC Barcelona, on hi ha jugat en les categories infantil, juvenil i júnior. Amb l'equip infantil del PHC Sant Cugat va guanyar un Campionat de Catalunya de Clubs.

Un currículum de primer nivell
Guillem Fox ha estat, amb la selecció espanyola, campió d'Europa sub-17, i també subcampió del Món i d'Europa sub-20. També s'ha adjudicat, amb el FC Barcelona, entre les categories infantil, juvenil i júnior, 6 Campionats d'Espanya de Clubs, i 5 Campionats de Catalunya de Clubs.

 
Comentaris

Destaquem