El Mundial de Natació de Barcelona tindrà representació santcugatenca

La nadadora santcugatenca Erika Villaécija farà el jurament en nom de tots els esportistes en la cerimònia d'inauguració, al Palau Sant Jordi

Aquest divendres 19 de juliol al vespre s'inaugura el Mundial de Natació de Barcelona, on hi haurà una important representació d'esportistes del CAR de Sant Cugat. Una bona part dels esportistes que competiran des de dissabte 20 de juliol fins el diumenge 4 d'agost en aquest campionat s'entrenen habitualment a les seves instal·lacions.

Entre tots hi ha una que, a més de ser del CAR, és santcugatenca des de fa un bon grapat d'anys. L'Erika Villaécija serà la gran protagonista de la inauguració d'aquest divendres ja que serà qui faci el jurament en nom de tots els esportistes participants. L'Erika tindrà dues oportunitats per guanyar una medalla. Participarà en la prova dels 10 quilòmetres en aigües obertes i en els 1.500 metres en piscina. La primera prova tindrà lloc el dijous 23 de juliol, a les 12 hores, i la segona s'iniciarà el dilluns 29 de juliol al matí.

A més a més, caldrà estar molt pendent de la resta d'opcions de medalla amb representació catalana i que tenen vinculació amb el CAR, com són l'equip de natació sincronitzada, les seleccions masculina i femenina de waterpolo, i la doble medallista olímpica Mireia Belmonte.

 
Comentaris

Destaquem