El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení guanya, per primera vegada, la Copa Generalitat

El primer equip femení s'ha adjudicat un títol històric a Alpicat (Lleida), una competició que organitza la Federació Catalana de Patinatge

Títol històric el que ha aconseguit el primer equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat aquest dissabte, 23 de gener, a Alpicat (Lleida). Les vermell-i-negres han conquerit, per primera vegada, la Copa Generalitat d’hoquei sobre patins femení, que organitza la Federació Catalana de Patinatge, i en la que hi juguen els quatre primers classificats un cop acabada la primera volta de la lliga de Nacional Catalana Femenina.

En les semifinals de la setena edició de la Copa Generalitat, el PHC Sant Cugat, líder a la Nacional Catalana, ha doblegat (3-1) el CH Vilasana, quart classificat, i en la final, que s'ha disputat a la tarda, ha superat (7-1) el CP Manlleu. L’entrenador de l’equip, Jaume Oms, ha explicat al TOT Sant Cugat que “aquesta és la primera vegada que guanyem la Copa Generalitat i estem tots molt contents”.

Keko Marzá: “Aquest títol és una gran fita”

El primer equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat celebrant el campionat. FOTO: PHC Sant Cugat

El president del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Keko Marzá, ha assenyalat, en declaracions al TOT Sant Cugat, que aquest títol “és una gran fita. Hem guanyat una competició important i pel club és una gran satisfacció”. Per a Marzá, aquest títol ens donarà una energia addicional per lluitar per tornar a pujar a l’OK Lliga Femenina. La temporada passada vam descendir, però l’equip ha revifat i ara som líders de Nacional Catalana i estem fent una molt bona temporada".
 

Les protagonistes de la gesta

Les jugadores que han aconseguit el primer títol de la temporada han estat les porteres Cristina Elié i Clara Escudé, i les jugadores Maria Rosa Tamburini, Judit Navarro, Blanca Soldevila, Laura de los Santos, Anna Espriu, Carmina Tamburini, Maria Monllaó i Anna Farrés. L’entrenador és Jaume Oms i el delegat, Gus de los Santos.

Líders a Nacional Catalana Femenina

El PHC Sant Cugat femení lidera en solitari la Nacional Catalana Femenina, amb 5 punts més que el CP Vilanova i el CH Vilasana, segon i tercer classificats. En la pròxima jornada de lliga –la 14a-, el PHC Sant Cugat es desplaçarà a la pista del quart classificat, el CP Manlleu, que té 23 punts. Aquest partit es jugarà el diumenge 31 de gener, a les 19 hores. Falten 9 jornades perquè acabi la lliga de Nacional Catalana. Només el primer classificat puja a l’OK Lliga Femenina, la màxima categoria de l’hoquei sobre patins espanyol.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem