El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení vol guanyar la Copa Generalitat

La setena edició de la Copa Generalitat, que organitza la Federació Catalana de Patinatge, es juga aquest dissabte, 23 de gener, a Alpicat (Lleida)

El primer equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat vol guanyar aquest dissabte, 23 de gener, a Alpicat (Lleida), la setena edició de la Copa Generalitat. “Volem guanyar, però sabem que serà difícil”, ha explicat Jaume Oms, entrenador de l'equip, al TOT Sant Cugat.

Format de competició

Aquesta competició, que el PHC Sant Cugat no l'ha guanyat mai, la juguen els quatre primers classificats un cop acabada la primera volta de la lliga de Nacional Catalana Femenina. La primera semifinal la disputaran el PHC Sant Cugat, primer, amb el CH Vilasana, quart, a les 9.30 hores. La segona enfrontarà el CP Manlleu, segon, amb el CP Vilanova, tercer. El guanyador de les dues semifinals jugarà la final a les 17 hores. La Copa Generalitat l'organitza la Federació Catalana de Patinatge.

Un partit complicat

“El partit amb el CH Vilasana serà complicat. És un equip molt jove, amb una portera molt bona i amb un joc molt intens”. Aquesta temporada 2015-2016 ja s'han enfrontat ambdós equips. Va ser al Pavelló 2 i el resultat va ser d'empat a 2 gols.

El tècnic convocarà tres jugadores del sènior B: Carmina Tamburini, Maria Monllaó i Anna Farrés.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem