El Patí Hoquei Club Sant Cugat rep el FC Barcelona Lassa, líder invicte

Els vermell-i-negres, amb baixes, reben un equip que no ha perdut en dinou jornades de lliga

Després de perdre per un ajustat 3 a 1 a la pista del Deportivo Liceo aquest diumenge, 10 de febrer, al migdia, el primer equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat rep aquest dimarts, 12 de febrer, a les 21 hores, al Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler, el líder en solitari de l'OK Lliga, el FC Barcelona Lassa.

Els vermell-i-negre afronten aquesta 20a jornada de la màxima categoria estatal amb 2 baixes, les de Borja Ferrer i Jordi Gabarra. En el partit a la pista del Deportivo Liceo, Ferrer va ser expulsat amb vermella directe i Gabarra va rebre la 4a targeta blava del campionat, fet que l'obliga a descansar una jornada. Els de Joan Carles Vadillo són 12ns amb 16 punts, en la primera plaça de salvació, però el Girona CH (16 punts) i el CH Lloret (15 punts), en zona de descens, tenen a tir als santcugatencs. El PHC Sant Cugat fa 3 jornades que no guanya, amb 1 empat (CP Alcobendas, a casa) i 2 derrotes (Reus Deportiu i Deportivo Liceo, a fora).

L'entrenador del PHC Sant Cugat, Joan Carles Vadillo, ha explicat que "jugarem 2 partits en només 3 dies i veurem com ens recuperem del partit amb el Liceo. Volem competir amb les eines que tinguem".

 
Hoquei patins esport masculí sant cugat phc12

Borja Ferrer ha estat expulsat a la pista del Deportivo Liceo i no pot jugar contra el FC Barcelona Lassa. FOTO: Bernat Millet

 

El FC Barcelona, invicte

El PHC Sant Cugat rep el millor equip de la lliga, amb uns números espectaculars. És líder amb 51 punts, amb 7 punts més que el segon, el Deportivo Liceo. No ha perdut cap dels 19 partits de lliga que ha disputat fins ara, amb un balanç de 16 victòries i 3 empats. Acumula 5 victòries consecutives; amb 97 gols a favor és l'equip que fa més gols en el campionat i, amb 28, el que n'encaixa menys. Mentre els blaugrana són el segon equip més veterà de l'OK Lliga (27,5 anys), els vermell-i-negre són els més joves (21,9 anys). D'altra banda, Pablo Álvarez (FC Barcelona Lassa) és amb 30 gols el màxim golejador de la competició, i el capità santcugatenc Pau Gilabert, amb 11 gols, el 25è jugadors que anota més dianes.

El Deportivo Liceo-PHC Sant Cugat, calent

El Deportivo Liceo, segon classificat que en el partit d'anada no va poder passar de l'empat a 3 gols al Pavelló 1, ha acabat guanyant els santcugatencs en els últims 9 minuts, amb tangana inclosa. Ambdós equips han acabat amb 1 jugador expulsat (del Deportivo Liceo, Josep Lamas, i del PHC Sant Cugat, Borja Ferrer). Els àrbitres també han mostrat 2 targetes blaves pel conjunt gallec (Edu Lamas i David Torres) i 1 pel PHC Sant Cugat (Jordi Gabarra).

Després de jugar amb el FC Barcelona Lassa, el PHC Sant Cugat ja no tornarà a jugar fins al dissabte 2 de març (20.15 hores), quan visitarà el CP Voltregà. Llavors, faltaran 10 jornades perquè acabi la competició.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem