El Patí Hoquei Club Sant Cugat torna a OK Lliga Femenina

El primer equip femení del PHC Sant Cugat, que aquesta temporada també ha guanyat la Copa Generalitat, ha ascendit a la màxima categoria estatal. Ho ha fet sense perdre cap de les 22 jornades de lliga

Patí Hoquei Club Sant Cugat 4 - Cerdanyola CH B 2

PHC Sant Cugat: Cristina Elie, Anna Espriu, Blanca Soldevila, Judit Navarro i Maria Rosa Tamburini -equip inicial-, Laura de los Santos, Carmina Tamburini, Aina Ávila i Clara Escudé (p.s.).

Cerdanyola CH B: Mariona Suros, Andrea Massons, Sara Ferrés, Berta Soliveres i Alba Ambrós -equip inicial-, Aitana Laraña, Anna Martín i Maria Martín.

Gols: 1-0 Maria Rosa Tamburini (7'), 2-0 Blanca Soldevila (26'), 2-1 Berta Soliveres (26'), 3-1 Judit Navarro (27'), 4-1 Judit Navarro (31'), 4-2 Andrea Massons (35').

Àrbitre: Raimon Grases.

Instal·lació: Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler.

Públic: 125 espectadors.

El primer equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat només ha necessitat una temporada per recuperar la categoria que va perdre la campanya 2014-2015. En una temporada brillant, les vermell-i-negres han aconseguit l'ascens a l'OK Lliga Femenina, la categoria més alta de l'hoquei sobre patins femení estatal.

El PHC Sant Cugat ha aconseguit l'ascens aquest dissabte, 21 de maig, al Pavelló 2, després de superar (4-2) en l'última jornada de lliga un bon Cerdanyola CH B. Les vermell-i-negres, que al descans guanyaven per 1 gol a 0, han encarrilat el partit en la segona part, on han fet tres gols més.

Les millors imatges de l'ascens a OK Lliga Femenina

Cap derrota en 22 jornades de lliga

El PHC Sant Cugat, nou equip d'OK Lliga Femenina FOTO: Haidy Blanch

El PHC Sant Cugat no ha perdut cap de les 22 jornades de la màxima categoria de l'hoquei sobre patins català, la Nacional Catalana Femenina, i ho ha fet amb un balanç de 16 victòries i 6 empats. El millor dels 12 conjunts participants ha sumat un total de 54 punts, per davant del CH Vila-Sana (51 punts) i CP Manlleu (42 punts).

Jaume Oms: "Hem fet una temporada excepcional"

Després del partit, Jaume Oms, ha explicat que el seu equip ha fet "una temporada excepcional. Hem guanyat la lliga, sense perdre cap partit, i també ens hem adjudicat la Copa Generalitat. Ha estat una temporada molt llarga i les noies s'han esforçat molt. S'ho mereixen. Són unes noies de 10".

El tècnic continuarà

Jaume Oms i Gus de los Santos aplaudint al públic FOTO: Haidy Blanch

Jaume Oms seguirà sent l'entrenador d'aquest conjunt la pròxima temporada. "En principi, continuaré. He de parlar algunes coses amb el club, però crec que no hi haurà cap problema perquè segueixi. Estic molt content a Sant Cugat, em considero un més de la família del PHC Sant Cugat".

Hi haurà fitxatges

Oms ha assenyalat que a partir de la setmana vinent començarà a planificar la pròxima campanya "a la millor lliga del món d'hoquei sobre patins femení" on l'objectiu serà la "permanència". El tècnic té molt clar que "si volem competir mínimament, hem de fer algun fitxatge".

Maria Rosa Tamburini seguirà un any més

L'experimentada Maria Rosa Tamburini, la gran capitana del PHC Sant Cugat, ha avançat que "seguiré jugant una temporada més". Sobre l'ascens ha assegurat que "hem assolit l'objectiu que ens vam fixar per aquesta temporada, l'ascens a OK Lliga, que és on crec que hem d'estar". Tamburini creu que l'objectiu ha de ser la permanència, però també "fer un equip competitiu i un equip de futur. Hem de fer pujar jugadores del club i que agafin responsabilitats".

El sénior A femení del PHC Sant Cugat ja ha militat a l'OK Lliga Femenina 5 temporades: de la 2013-2014 a la 2014-2015 i de la 2009-2010 a la 2011-2012.

Aquest últim partit de lliga ha comptat amb la presència d'Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, i Albert Salarich, president de l'associació Sant Cugat Creix.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem