El PHC Sant Cugat femení, més líder després de guanyar el CP Voltregà B

El conjunt que entrena Jaume Oms guanya per 2 gols a 1 i augmenta a 4 punts l'avantatge amb el segon classificat

PHC Sant Cugat 2 - CP Voltregà 1

PHC Sant Cugat: C. Elié, A. Espriu, B. Soldevila, M. R. Tamburini, J. Navarro –equip inicial– M. Monllaó, L. de los Santos, A. Ávila, C. Escudé (p. s.)

CP Voltregà: A. Lafon, A. Mas, L. Casellas, A. Arxé, J. Comas –equip inicial– I. Montoya, A. Vilalta, E. Vistós, S. Viñas, R. Serra (p. s.)

Gols: 1-0 M. R. Tamburini (9'), 2-0 A. Espriu (17'), 2-1 A. Mas (32')

10a jornada de Primera Nacional Catalana. Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler, 50 espectadors

Superiors a la primera part, acaben patint a la segona

El femení del PHC Sant Cugat ha aconseguit aquest diumenge 29 de novembre la seva vuitena victòria de la temporada davant el segon equip del CP Voltregà, que ocupa la vuitena posició de la taula classificatòria amb 10 punts. Les de Jaume Oms, líders des de la darrera jornada, quan van superar el CP Vilanova B per 3-1, han passat en qüestió de dos partits de ser segones a treure un avantatge de quatre punts al segon, ara precissament l'equip vilanovenc.

El conjunt santcugatenc ha vençut amb més problemes del esperats. Tot i que ha començat força bé, amb gols a la primera part de Maria Rosa Tamburini i Anna Espriu, s'ha complicat el partit a la segona part, arran del gol del Voltregà a falta de vuit minuts pel final. Les visitants han disposat de dos penals per empatar, un a falta de 25 segons pel final. Cristina Elié ha salvat els 3 punts pel seu equip en més d'una ocasió.

"En la primera part hem jugat molt bé, hem tingut alguns errors defensius, en alguns 1 contra 1 que no hem defensat bé", ha dit el tècnic, Jaume Oms. "Ho hem parlat a la mitja part, hem parlat de tenir cap, que ja arribaria el tercer, però ha sigut tot el contrari. Hem patit però hem tret els 3 punts, que era el més important, i més tenint en compte els resultats d'aquesta jornada".

Jornada rodona

Judit Navarro, en una acció del partit. FOTO: Lali Puig

Amb la victòria, el Patí Hoquei Club Sant Cugat suma vuit victòries i dos empats en els deu primers partits, i té 26 punts, quatre més que el CP Vilanova B, i cinc més que el CP Manlleu B. En aquesta jornada han punxat el segon, el tercer i el quart classificat, que han empatat els seus partits.

L'equip, segons l'entrenador, està on ha d'estar: "L'equip està anant de menys a més. Els últims partits els hem jugat molt bé, els conceptes els tenim molt ben agafats. Però queda molta lliga i avui s'ha demostrat que cap partit és fàcil".