El preifantil negre de la Unió Esportiva Sant Cugat segon en la Final Four

Després d'una temporada d'ensomni, l'equip cau derrotat per l'AE Minguella en la final i s'haurà de "conformar" amb una segona posició

El preinfantil negre de la Unió Esportiva Sant Cugat va quedar segon en la Final Four del campionat A-2 de Barcelona. La final es va disputar a L'Esquirol (Osona) el diumenge 10 de juny i el rival va ser l'Associació Esportiva Minguella, equip que va sortir vencent per un resultat de 58 a 70.


La UESC preinfantil negre partia com a favorita del torneig, després d'haver estat imbatuda en la fase regular de la competició, sumant 14 victòries en els 14 partits disputats. A més, superaven còmodament els quarts de final contra el Recanvis Gaudí Club Basquet Mollet, per un resultat de 90 a 70.


Amb aquests números, es presentaven dissabte 9 de juny a L'Esquirol, per a jugar les semifinals vers al Creu Alta Sabadell. La UESC va jugar unes semifinals molt serioses vers al Creu Alta Sabadell i una vegada més s'emportava la victòria per una diferència de 20 punts (55-35). El més complicat ja estava fet, i només quedava vèncer el darrer partit.


Com apunta Albert Garcia, un dels tècnics que va dirigir la final a causa de la impossibilitat de Cesc Senpau: "Arribar fins aquí invictes suposava molta pressió per als jugadors. Eren conscients que s'ho jugaven tot a un únic partit".


El partit començava malament pels interessos santcugatencs, ja que encaixaven un parcial inicial de 2-12. No obstant això, van saber remuntar el resultat i es van arribar a col·locar per davant. Quan millor estava jugant l'equip, els nervis es van apoderar dels jugadors i l'atac estàtic no va trobar els seus fruits.


Amb això, el Minguella va saber treure profit i tornava a aconseguir una diferència de 10 punts en acabar el segon quart. A partir de la segona part, la diferència casi no es va alterar i finalment, la UESC va acabar perdent 58 a 70.


No obstant això, Albert Garcia valora molt positivament el partit: "Ha estat una segona plaça molt meritòria. Tot i no haver guanyat finalment, l'equip ha demostrat ser el vencedor del campionat guanyant tots els partits menys un".

 
Comentaris

Destaquem