El primer Torneig Mixte de Futbol 7 Enganxa't als Bons Hàbits..., el 26 d'abril

Aquest torneig nocturn, adreçat a nois i noies de 12 a 18 anys, el coorganitzen la Penya Blaugrana Sant Cugat i Teampartners, al Camp Municipal de Futbol de Can Magí, amb un objectiu pedagògic

La Penya Blaugrana Sant Cugat i Teampartners, amb la col·laboració de l'Ajuntament i Creu Roja, coorganitzaran el dissabte 26 d'abril el primer Torneig Mixte de Futbol 7 Enganxa't als Bons Hàbits..., al Camp Municipal de Futbol de Can Magí. Aquesta activitat, una iniciativa de Joan Carles Galofré, vicepresident de la Penya Blaugrana Sant Cugat, està adreçada a nois i noies de 12 a 18 anys, dels centres escolars de Sant Cugat, entitats esportives i culturals, casals i centres cívics per a joves.

Torneig nocturn
De les 21 a les 00 hores, jugaran els equips de 1r a 3r d'ESO, i de les 00 a les 3 hores, els de 4t d'ESO a 2n de Batxillerat. L'organització ha previst un màxim de 16 equips (8 equips per torn), que hauran d'està formats per entre 9 i 12 jugadors, amb un mínim de 3 noies o nois per equip. Cada equip jugarà un mínim de 3 partits, amb una durada de 20 minuts per enfrontament. Tots els equips (uns 180 joves) hauran de tenir un delegat o delegada major d'edat. Tots els participants rebran una medalla i una samarreta commemorativa. Hi haurà servei de bar i restauració i 4 vestidors amb dutxes.

Tallers de sensibilització
L'organització també oferirà 4 tallers de sensibilització de la Creu Roja: igualtat, begudes saludables, joc d'alimentació i baixa amb patinet per simular els reflexos de quan s'ha begut.

Com inscriure-s'hi
Les inscripcions (30 euros per equip) es poden formalitzar a partir d'aquest divendres, 4 d'abril, a l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), al passatge Coubertin, 5 (a la ZEM Rambla del Celler).

L'acte de presentació del primer Torneig Mixte de Futbol 7 s'ha celebrat aquest dijous, 3 d'abril, a la Sala de Plens de l'Ajuntament. Hi han assistit Raul Grangé, regidor de Serveis Socials, Sanitat, Joventut i Habitatge de l'Ajuntament de Sant Cugat; Josep Castellà, directiu del FC Barcelona; Xavier Tizón, regidor d’Esports de Sant Cugat; Joan Carles Galofré, vicepresident de la Penya Blaugrana Sant Cugat, i Xavi Requeno, gerent de Teampartners.

El Torneig Mixte de Futbol 7 Enganxa't als Bons Hàbits... podria tenir continuïtat. Joan Carles Galofré ha apuntat que l'objectiu "és explicar-los quina és la cultura dels bons hàbits" i que "en les pròximes edicions ens agradaria que altres clubs esportius de la ciutat agafessin el relleu i ho organitzessin". Raul Grangé ha lloat l'"extraordinària tasca i els valors que transmet la PB Sant Cugat".

La Festa de la Infància, el dissabte 14 de juny
La Penya Blaugrana Sant Cugat organitzarà per quart any consecutiu la Festa de la Infància, al Camp Municipal de Futbol de Can Magí.

 
Comentaris

Destaquem