El Qbasket masculí estrena categoria amb una victòria davant el CB Salou B

Els santcugatencs s'han assegurat la victòria en els últims tres minuts i mig de partit

El primer equip masculí del Qbasket Sant Cugat ha estrenat categoria, la 2a Catalana, amb una victòria (72-65), al Pavelló 1, davant el CB Salou B. Els parcials dels quarts del partit, que ha estat molt igualat, han estat 10-16, 33-36, 50-54 i el definitiu 72-65. Els santcugatencs s'han assegurat la victòria en els últims tres minuts i mig de partit.

Després del partit, el nou entrenador del Qbasket, Blai Torras, ha explicat que "sabíem que el CB Salou B seria un rival molt dur. És un equip amb molta experiència, amb jugadors que han jugat en categories més altes, i molts anys a la categoria, i es nota. Si no arribem a estar sòlids, aquest partit no l'haguessin guanyat". Torras hambé ha destacat la "lluita" de l'equip i que "les coses que hem treballat durant la pretemporada s'han vist al partit. Estem en línia ascendent".

A la pista del CB Artés B

El partit entre el Qbasket i el CB Salou B ha estat molt igualat. FOTO: Lali Álvarez

En la segona jornada de lliga del grup 3, el Qbasket Sant Cugat jugarà a la pista del CB Artés B el dissabte 23 de setembre, a les 17.45 hores, que en la primera jornada ha perdut (59-51) a la pista del Manyanet Reus.