El Qbasket Sant Cugat femení guanya la lliga i ara vol pujar a 2a Catalana

El sènior debutarà en la Fase Final de 3a Catalana, amb 8 equips participants, i els dos primers classificats ascendiran a 2a Catalana

El sènior femení del Qbasket Sant Cugat ha guanyat la lliga del grup 4 de 3a Catalana i a partir d'aquest cap de setmana del 18 i 19 de maig lluitarà per pujar a 2a Catalana, categoria que va militar fa 3 temporades. Les santcugatenques han acabat primeres de 13 conjunts amb els mateixos punts -43- que el Basket Coras, segon classificat, a qui en la 26a i última jornada de lliga han superat de 26 punts, 35-61, aquest dissabte, 11 de maig. En la primera volta, el Qbasket va perdre al Pavelló 1 de la ZEM Rambla del Celler, per 41-42 i, d'aquesta manera, té l'average particular a favor. El Qbasket ha finalitzat primer, amb un balanç de 19 victòries i 5 derrotes, el mateix que el del Basket Coras, segon.

Xavi Sancho: "Ha estat una de les lligues més dures de la meva carrera"

L'entrenador del Qbasket, Xavi Sancho, ha assegurat que "ha estat una de les lligues més dures de la meva carrera esportiva com a entrenador, amb uns rivals competitius i amb molt de treball".

 

A per l'ascens a 2a Catalana

Aquest diumenge, 19 de maig, a les 12.15 hores, el Qbasket Sant Cugat s'estrenarà en la Fase Final de 3a Catalana, amb 8 equips participants, jugant a la pista de l'Space Cargo Castelldefels, en el primer dels 2 partits d'aquesta eliminatòria. El segon es jugarà al Pavelló 1, el cap de setmana del 25 i 26 de maig. Els 4 equips que superin aquesta ronda jugaran la Final a 4, l'1 i 2 de juny, i el campió i subcampió de 3a Catalana ascendiran a 2a Catalana. També podrien acabar pujant de categoria el tercer i quart classificat.

Xavi Sancho: "L'eliminatòria està al 50%"

Xavi Sancho ha afirmat que aquesta eliminatòria "està al 50%. L'Space Cargo Castelldefels té una jugadora que havia jugat a la selecció absoluta d'Anglaterra i una pivot molt bona".

 

Les protagonistes

El primer equip femení del Qbasket Sant Cugat està integrat per Anna Martínez, Anna Bosch, Anna Arroyo, Anna Garcia, Marta Esgleyes, Marta Bayona, Elissa Alain, Laia Suñé, Tania Codina, Eli Vives, Georgina Andreu, Lisa Spinox i Carlota Darder. El primer entrenador és el Xavi Sancho; l'ajudant, Víctor Reguant, i el preparador físic, Pere Martí.

Agustí Forné, renovat

La junta directiva del Qbasket i l'entrenador del primer equip masculí del Qbasket, Agustí Forné, han decidit que el tècnic de Sant Cugat continuï dirigint l'equip, que va agafar el març del 2018. El Qbasket ha fet una bona temporada, acabant 3r amb 41 punts, només superat per l'ASFE Sant Fruitós (43 punts) i el CB Mollerussa (42 punts).

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?