El Qbasket Sant Cugat presenta la nova metodologia de treball pel bàsquet formatiu

L'entitat ha presentat els 19 equips i 210 jugadors i jugadores per aquesta temporada 2017-2018

El Qbasket Sant Cugat ha presentat aquest dissabte, 14 d'octubre, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, els 19 equips per aquesta temporada 2017-2018. L'àrea masculina té 15 equips, que són 3 equips sèniors, 1 sub-21, 3 júniors, 4 cadets, 2 infantils i 2 preinfantils, i la femenina 4, 1 sènior, 1 cadet, 1 infantil i 1 preinfantil. En total, l'entitat esportiva compta amb 210 jugadors i jugadores. Per tercera temporada consecutiva, Dídac Vidal serà el director tècnic esportiu del club, mentre que Javier Martínez, vicepresident de l'entitat, és el nou responsable del projecte esportiu de l'entitat, i Richi Serrés, nou assessor extern en la formació d'entrenadors.

Durant l'acte, Dídac Vidal ha avançat la nova metodologia de treball pel bàsquet formatiu del club, que té com eslògan "Picant Pedra". Per escenificar-ho, el director tècnic esportiu del club s'ha disfressat de Fred Picapedra.

Javier Martínez: "Cada any estem fent millor les coses"

Dídac Vidal ha presentat el projecte "Picant Pedra". FOTO: Lali Álvarez

En declaracions al TOT Sant Cugat, Javier Martínez, vicepresident del Qbasket i també nou responsable del projecte esportiu de l'entitat, ha destacat "la il·lusió que hi està posant tota la gent del club. Cada any estem fent millor les coses".

L'acte ha estat presidit per Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, i Quique Sánchez Aranda, president del Qbasket Sant Cugat. A l'acte, el Qbasket ha reconegut la trajectòria de dos exjugadors del Qbasket, Joan Lloret i Jaume Lisbona.

Gestió compartida del Centre Obert Sant Cugat

Exjugadors distingits i autoritats a l'acte. FOTO: Lali Álvarez

El Qbasket Sant Cugat i la Unió Esportiva Sant Cugat són, des del 2 d'octubre, els nous gestors del Centre Obert Sant Cugat (bàsquet), entitat que participa en els Jocs Esportius Escolars de Sant Cugat. La gestió esportiva i el projecte esportiu es gestionarà de forma compartida entre el Qbasket i la UESC i té el vistiplau de l'Ajuntament i l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET). Els entrenaments, que dirigiran entrenadors d'ambdues entitats amb una metodologia compartida, es fan els dilluns i divendres a l'escola Joan Maragall. Els nens i nenes (als 11 anys) que un cop finalitzen la seva etapa en els Jocs Esportius Escolars i volen seguir jugant a bàsquet passen a fer-ho al Qbasket o a la UESC.

Foto de família del Qbasket Sant Cugat. FOTO: Lali Álvarez

Més informació
 
Comentaris

Destaquem