El QBasket sub-25 jugarà la Final Four del Campionat de Catalunya

L'equip de Sant Cugat va perdre la final del Campionat Territorial de Barcelona, però participarà igualment en la Final Four del Campionat de Catalunya, el diumenge 3 de juny

El QBasket Sant Cugat sub-25 va participar en la Final Four del Campionat Territorial de Barcelona el cap de setmana del 26 i el 27 de maig. La final a 4 es va fer, precisament a Sant Cugat. El QBasket sub-25 va perdre en la final davant del Sant Joan de Mata (45-44), però tot i això participarà en la Final Four del Campionat de Catalunya.

Els santcugatencs es van classificar per a la final del Campionat Territorial de Barcelona, després de vèncer al C.B Argentona en les semifinals per 64-57. Després, però, l'equip de Sant Cugat va ser incapaç d'alçar-se amb el campionat. Tot i la desfeta en la final, el fet que la delegació de Lleida i la de Tarragona no aportin cap equip en el Campionat de Catalunya, atorga al segon classificat de Barcelona la possibilitat de disputar-lo.

La final a 4 pel Campionat de Catalunya se celebra a Cabrils el diumenge 3 de juny i hi participen el campió i el subcampió de Barcelona i el campió i el sub-campió de Girona. Per tal que la final de la competició compti amb un equip de cada delegació, les semifinals enfronten els equips que comparteixen província. Així doncs, el sub-25 del QBasket es tornarà a veure les cares amb el Sant Joan de Mata, a les 10:15h. L'altre semifinal la disputaran el Bàsquet Arbúcies i el Club Bàsquet La Selva, a les 12:15h. La final se celebrarà el mateix diumenge. La seu d'aquesta Final Four és Cabrils.