El quart Torneig Jon Reca del Club de Rugby Sant Cugat torna a ser un èxit

En aquest torneig d'escoles de rugbi hi han participat 9 clubs i uns 40 equips de rugbi en les categories sub-6, sub-8, sub-10 i sub-12

9 clubs i uns 40 equips de rugbi en les categories sub-6, sub-8, sub-10 i sub-12 són els que han participat aquest dissabte, 10 de març, a la ZEM de La Guinardera, en la quarta edició del Torneig Jon Reca, que organitza el Club de Rugby Sant Cugat. Entre les 9 entitats que hi han pres part, cal destacar la presència de dos clubs francesos, el Narbonne i el Marsella, i també dos clubs de fora de Catalunya, El Toro RC de Mallorca i l'RC València Tecnidex. La resta de clubs han estat catalans: FC Barcelona, Barcelona Universitari Club (BUC), RC Sitges, CR Sant Quirze i CR Sant Cugat.

Els clubs campions d'aquest torneig d'escoles de rugbi han estat els següents. En la categoria sub-8 s'han imposat el Narbonne (rendiment) i El Toro RC (promoció); en sub-10, Narbonne (rendiment) i CR Sant Quirze (promoció), i en sub-12, el CR Sant Cugat. En categoria sub-6 no s'ha fet competició. Jon Reca és, des de fa molts anys, un col·laborador molt estret de l'escola del Club de Rugby Sant Cugat. Albert Casorrán, un dels responsables del torneig, ha assegurat que "ha estat un èxit, tant en l'àmbit organitzatiu com participatiu".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem