El Sant Cugat FC acaba la primera volta penúltim, en zona de descens

Els vermell-i-negres han perdut a casa amb el fins llavors penúltim, el CE Júpiter, i només han guanyat 1 dels últims 8 partits de lliga

El Sant Cugat Futbol Club ha finalitzat la primera volta en el grup 1 de Primera Catalana amb una derrota amb el fins llavors 17è i penúltim, el CE Júpiter, equip que ara ha superat els vermell-i-negres a la classificació. Per tercera jornada consecutiva, els santcugatencs ocupen plaça de descens (els últims 3 classificats descendeixen matemàticament) a Segona Catalana. Amb aquesta derrota, l'equip ja no és antepenúltim, ara és 17è i penúltim amb 16 punts.

1 triomf en els últims 8 partits

El balanç del Sant Cugat FC a la ZEM Jaume Tubau és de 2 victòries, 3 empats i 4 derrotes. FOTO: Lali Puig

El conjunt que entrena Lluís Macià tan sols ha guanyat 1 dels últims 8 partits de lliga, sense guanyar cap dels últims 3 enfrontaments, amb un balanç de 2 empats i 1 derrota. A la ZEM Jaume Tubau no guanyen des del 21 d'octubre, en la 8a jornada de lliga, quan van superar (5-1) la UE Castellar, últim classificat en solitari. El balanç del Sant Cugat FC a la ZEM Jaume Tubau és de 2 victòries, 3 empats i 4 derrotes. El Sant Cugat FC ha finalitzat una primera volta molt dolenta, amb un balanç a la lliga de 4 victòries, 4 empats i 9 derrotes.

Dues ocasions claríssimes de gol

El Sant Cugat FC ha desaprofitat dues ocasions molt clares de gol que, si les hagués materialitzat, potser el resultat hauria estat un altre. Uri Peix, en el minut 17, i Burgos, en el 23, no han sabut concretar dues oportunitats en què s'han plantat sols davant el porter visitant. El gol del CE Júpiter ha arribat en el minut 33 de partit, després d'una excel·lent rematada de cap de Ferran Tacon. En la segona part, també igualada, ambdós conjunts han gaudit d'una clara ocasió, però el marcador ja no s'ha bellugat.

Macià: "Estic convençut que farem una segona volta millor"

Després del partit, Lluís Macià, entrenador del Sant Cugat FC, s'ha mostrat convençut que el seu equip millorarà en la segona volta i aconseguirà la permanència a la categoria. "L'equip sempre competeix i dona la cara. L'equip és valent i seguirem donant guerra. No es rendirà mai. Aquest és el nostre ADN, i mentre tinguem alè ho donarem absolutament tot. Hem de seguir treballant. Estic convençut que farem una segona volta millor".

Al camp de l'AEC Manlleu

En la primera jornada de la segona volta, el Sant Cugat FC tornarà a jugar a la ZEM Jaume Tubau. Ho farà el dissabte 20 de gener, a les 18.10 hores, contra l'AEC Manlleu, que a l'anada es va imposar per 1 gol a 0.