El Sant Cugat FC arranca la pretemporada amb 11 fitxatges

Al primer equip només continuen quatre jugadors de la temporada passada, el porter Juanmi Beas i els jugadors Víctor Castro, Lucas Palma i Uri Peix

El primer equip del Sant Cugat Futbol Club arrenca aquest dilluns, 7 d'agost, la pretemporada, tot i que ja hi ha una desena de jugadors que des del dilluns 31 de juliol fan preparació física. El nou Sant Cugat FC de Lluís Macià, que s'estrena a la banqueta vermell-i-negre, ha fitxat 11 jugadors i només en continuen 4, el porter Juanmi Beas i els jugadors Víctor Castro, Lucas Palma i Uri Peix. El segon entrenador és Fernando Pisani.

De moment, 11 incorporacions

Les noves incorporacions són el porter Unai Muguruza (Sant Quirze del Vallès FC, de 2a Catalana); els defenses Carles Morales (juvenil A CE Sabadell FC), Rubén Pedragosa (CE Sabadell FC B, de 1a Catalana), Gerard Lorente (UA Horta, de 3a Divisió) i Ricardo García Richi (CE Canyelles, de 2a Catalana); els mitjos Alejandro Varon (Sant Quirze del Vallès FC, de 2a Catalana), Tino Mendoza (CE Sabadell FC B, de 1a Catalana) i Ferran Roca (CD Masnou, 2a Catalana), i els davanters Dani Muela (UE Sant Ildefons), David Byoan i MarioVillaescusa (Ripollet CF, 2a Catalana). Lluís Macià, que vol una plantilla de 20 jugadors, té a prova una desena de futbolistes dels quals algun podria acabar al Sant Cugat FC.

Partits de pretemporada

Els partits de pretemporada que jugarà el Sant Cugat FC són: Sant Cugat FC-juvenil B RCD Espanyol, el diumenge 13 d'agost, a les 19 hores; Castellbisbal-Sant Cugat FC, el dissabte 19 d'agost, a les 19 hores; CE Olímpic Can Fatjó-Sant Cugat FC, el diumenge 20 d'agost, a les 19 hores; UE Rubí-Sant Cugat FC, el dimecres 23 d'agost, a les 19 hores; Ripollet CF-Sant Cugat FC, el diumenge 27 d'agost, a les 18 hores, i AEC Manlleu-Sant Cugat, el diumenge 3 de setembre, a les 17 hores.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem