El Sant Cugat FC arrasa en la 2a meitat amb un hat-trick de Lídia Rubio

El conjunt vermell-i-negre guanya 5 a 1 davant l'AEM en un partit que a la mitja part vencien les santcugatenques per 1 a 0 gràcies a un gol des del punt de penal d'Elisabet Romero

El sènior femení del Sant Cugat Futbol Club s'imposa davant de la Secció Esportiva AEM B per un contundent 5 a 1, tot gràcies al bon joc de les de Tono Cadevall generat en la segona part del partit. Amb la victòria, les vermell-i-negres recuperen la 3a posició de Preferent, però segueixen a 5 punts dels 2 primers equips classificats.

El Sant Cugat FC ha dominat la primera part de l'enfrontament amb una pressió avançada. Tot i que els primers 15 minuts ambdós conjunts els ha costat entrar en el partit, les vermell-i-negres han anat generant de mica en mica ocasions per a perforar la meta rival. Amb això, la primera clara del partit l'ha tingut "Ilie", que després d'una mal recepció de la portera rival, s'ha trobat amb la pilota sense saber aprofitar l'ocasió.

Tanmateix, les de Tono Cadevall han continuat amb el seu joc i una bona pilota llarga d'"Ilie" ha estat rematada de primeres per Mònica Casado, obligant a la portera Laura Martí a enviar la pilota a córner. Ha estat llavors quan el Sant Cugat s'ha trobat amb el gol: després de treure la pilota les vermell-i-negres des de la cantonada del camp, una defensa de l'equip lleidatà ha tocat la pilota amb les mans i l'àrbitre ha xiulat penal. Amb això, Elisabet Romero no ha desaprofitat la pena màxima amb un llançament escurat al pal dret de la portera.

Amb el gol, el Sant Cugat s'ha animat a buscar més la porteria rival i, només sacar l'AEM de mig camp, Mònica Casado ha interceptat la pilota i s'ha plantat davant l'arquera, en el que podria haver sigut el 2 a 0.  D'aquesta manera, les ocasions del Sant Cugat s'han anat succeint, però les jugadores no han sigut capaces de tornar a perforar la xarxa rival durant la primera meitat. Per la seva banda, l'AEM ha creat tot el seu joc ofensiu amb pilotes llargues que no han suposat cap problema per la portera santcugatenca, Norma Méndez.

En la segona part, les jugadores de l'AEM han augmentat la seva intensitat en atac i han començat a intimidar la porteria del Sant Cugat FC, sobretot buscant les esquenes de les defenses vermell-i-negres. Amb això, ha arribat el gol de l'AEM: en una jugada a pilota parada, l'equip de Lleida ha penjat en una falta la pilota a l'àrea i Laura Jiménez, en l'intent de rebutjar la pilota, s'ha marcat en pròpia.

El gol, lluny d'abaixar els ànims de les jugadores del Sant Cugat, els hi ha donat forces per iniciar una gran segona part, d'aquelles que quedaran marcades en l'equip rival. Tan sols 5 minuts després de l'empat, el Sant Cugat FC ha llençat una pilota llarga que ha guanyat les esquenes de les defenses rivals i Alexandra Palència, amb un cop de cap, ha deixat sola a Lídia Rubio davant la portera per picar la pilota per sobre de l'arquera i anotar el 2 a 1.

Amb el segon gol, el Sant Cugat s'ha alliberat dels temors i ha començat a assetjar contínuament la porteria rival. D'aquesta manera, Yeimi Morban (en una jugada que deixa a 2 jugadores lleidatanes segudes a terra), i Lídia Rubio, en dues ocasions més sola davant la portera, han estat les encarregades de sentenciar el partit i deixar els 3 punts a casa.