El Sant Cugat FC femení perd amb un equip que encara no havia puntuat a la lliga

Les de Tono Cadevall van començar la lliga amb 3 victòries seguides, però han perdut en les 2 últimes jornades

Segona derrota consecutiva del primer equip femení del Sant Cugat FC a Preferent. Les vermell-i-negres han perdut (2-3) amb un equip, el CE Sant Gabriel B, que encara no havia puntuat a la lliga. Les de Tono Cadevall van iniciar la competició amb 3 victòries consecutives, però en les 2 últimes jornades han perdut amb l'AEM SE B (4-1) i amb el CE Sant Gabriel B (2-3). Després de les 5 primeres jornades del campionat, el Sant Cugat FC perd una posició en la taula i ara és 6è amb 9 punts.

El primer temps acaba amb un 1 a 2

El Sant Cugat FC ha ensopegat davant el CE Sant Gabriel B, que ha fet un bon partit. Quan només s'havia jugat un minut de l'encontre, Eli Romero ha fet un xut des de dins l'àrea que ha sortit desviat a l'esquerre de la portera visitant Sandra. En el minut 11, la portera local Norma ha jugat malament amb els peus i ha lliurat la pilota a una rival, que no ha sabut introduir la pilota dins la xarxa. Ari ha fet el primer gol del partit en el minut 24. La portera visitant ha fet un clar penal a Lidia. La portera ha aturat el penal a Ari, però en el refús la mateixa Ari ha fet gol. Ennia ha fet l'empat, de seguida, en el minut 35, i en el 39 el conjunt de Sant Adrià de Besós ha marcat l'1 a 2. L'autora, Ainhoa.

En els primers 7 minuts de la segona part el Sant Cugat FC ha gaudit de 4 ocasions per marcar, però no ho ha fet. En el minut 7, Carla ha xutat des de dins l'àrea a l'escaire de la porteria local. I en el minut 23 sí que ha marcat Ari, de penal. El 2 a 3 definitiu l'ha fet Ainhoa en el minut 34.

Cadevall: "Hem generat força ocasions però si no marques..."

L'entrenador del Sant Cugat, Tono Cadevall, ha assenyalat que "no faig un balanç negatiu. L'equip ha competit molt bé, hem generat força ocasions però si no marques les ocasions que crees i comets errors en jugades a pilota parada, doncs ho pagues molt car".

Al camp del 3r

En la 6a jornada de Preferent, el Sant Cugat FC es desplaçarà al camp del CD Fontsanta-Fatjó, el diumenge 21 d'octubre, a les 17.30 hores. L'equip de Cornellà de Llobregat és 3r amb 10 punts i un partit pendent per disputar.