El Sant Cugat FC masculí iniciarà la lliga al camp de la UE Llagostera B

Els vermell-i-negres, que per tercera temporada consecutiva militaran al grup 1 de Primera Catalana, debutaran el diumenge 2 de setembre, a les 17 hores

El primer equip masculí del Sant Cugat Futbol Club debutarà a la lliga 2018-2019 al camp de la UE Llagostera B, el diumenge 2 de setembre a les 17 hores. Els santcugatencs, que aquesta temporada 2017-2018 han estat 11ns de 18 equips amb 43 punts, es desplaçaran al camp d'un rival que també ha finalitzat el campionat amb 43 punts, però en la 9a posició. Després de 34 jornades de lliga, els vermell-i-negres tancaran el campionat al camp del Girona FC B.

En la primera volta del grup 1 de Primera Catalana, el Sant Cugat FC jugarà 8 partits fora de casa. Ho farà als camps de la UE Llagostera B, San Juan At. de Montcada, EE Guineueta, Argentona CF, UE La Jonquera, Palamós CF, CE Farners i UE Rubí. D'aquests, els equips que s'estrenen en aquest grup 1 són el Palamós CF, que ha descendit de la Tercera Divisió, i l'EE Guineueta, l'Argentona CF i la UE Rubí, que han pujat de Segona Catalana.

9 partits a casa

A la ZEM Jaume Tubau, els de Joan Garcia rebran 9 equips: l'AEC Manlleu, la UE Tona, el CE Banyoles, el Can Vidalet CF, el Lloret CF, el Sabadell Nord CF, la UEC Vic, UE Vilassar de Mar i Girona FC B. D'aquests, els equips que debuten en aquest grup 1 són la UE Vilassar de Mar, que ha descendit de la Tercera Divisió, i la UE Tona, Sabadell Nord CF i Girona FC B, que han pujat de Segona Catalana.

En aquesta primera volta, el Sant Cugat FC jugarà dos partits consecutius a la ZEM Jaume Tubau, en les jornades 12 i 13, davant el Sabadell Nord CF i la UEC Vic.

El Sant Cugat FC, que per tercera campanya seguida militarà al grup 1 de Primera Catalana, jugarà els seus partits a la ZEM Jaume Tubau els dissabtes a les 18 hores, com en les últimes temporades.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem