El Sant Cugat Futbol Club femení de Tono Cadevall comença la pretemporada

En la seva segona temporada consecutiva a Preferent, la màxima categoria femenina del futbol català, el primer equip iniciarà la preparació el pròxim dilluns, 20 d'agost

El primer equip femení del Sant Cugat Futbol Club iniciarà la pretemporada el pròxim dilluns, 20 d'agost. L'equip que per segona temporada consecutiva jugarà a Preferent, la màxima categoria femenina del futbol català, disputarà fins a 5 partits amistosos: Pallejà CF de la 2a Divisió Nacional (el diumenge 26 d'agost, a fora); FC Barcelona B de la 2a Divisió Nacional (el dimecres 29 d'agost, a casa); Molins de Rei CF de Preferent (l'1 o el 2 de setembre, a fora); CF La Roca Penya Blanc Blava de Primera Catalana (el dimecres 5 de setembre, a fora), i CD Riudoms (el dissabte 8 de setembre, a fora).
 

4 fitxatges

El nou tècnic, Tono Cadevall, ha incorporat, de moment, a 4 jugadores. Són les porteres Mireia Nagel, santcugatenca que fins ara jugava al CE Seagull de 2a Divisió Nacional, i Ainara Navas (Cerdanyola del Vallès FC); Mónica Casado (CE Europa de 2a Divisió Nacional), que pot jugar de lateral o extrem esquerre); l'extrem Maria Elena Ilie (juvenil-cadet del CE Sant Gabriel de 1a Divisió), i Adri Mariné, que torna al primer equip. Procedent del segon equip reforcen la plantilla l'extrem dret Eli Romero (ja recuperada d'una greu lesió) i Sara Zauner, que pot jugar de central o de mig.
 

Segueixen 10 jugadores

10 són les jugadores que continuen. Són la portera Norma Méndez; les defenses Elena Monsonís, Eli Martinez Peque i María Urpina; les mitjos Lehizuri Oyagüe, Marta Feliu, Lídia Rubio i Judit Albella, i les davanteres Álex Palencia, Ari Forment i Ari Garriga. Per la seva banda, la jugadora Elena Arxer s'està recuperant d'un trencament de lligaments creuats.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem