El Sant Cugat Futbol Club femení debutarà a Preferent al camp del CD Fontsanta-Fatjó

Després d'aconseguir l'ascens aquesta temporada 2016-2017, el primer equip debutarà a la nova categoria al camp del CD Fontsanta-Fatjó, tercer aquesta campanya

Després d'aconseguir aquesta temporada, 2016-2017, l'ascens de Primera Catalana a Preferent, el primer equip femení del Sant Cugat Futbol Club estrenarà la nova categoria al camp del CD Fontsanta-Fatjó, de Cornellà de Llobregat, el diumenge 17 de setembre, a les 17.30 hores. Les vermell-i-negres, campiones del grup 1 amb 82 punts i un balanç de 27 victòries, 1 empat i 2 derrotes, s'enfrontaran a l'actual tercer classificat d'entre 16 conjunts de Preferent, que ha sumat 62 punts i un balanç de 19 victòries, 5 empats i 6 derrotes.

En la primera volta, 8 partits fora i 7 a casa

En la primera volta, el conjunt que aquesta temporada, 2017-2018, dirigirà Toni Polidano, jugarà 8 partits fora de casa, amb el CD Fontsanta-Fatjó, la UE L'Estartit, el CE Sabadell FC, el Cerdanyola del Vallès FC, la FPE Atlètic Vilafranca, el Sant Pere Pescador FC, el CE Pontenc i el CD Sant Gabriel B. A la ZEM Jaume Tubau jugaran 7 partits, davant el Vic Riuprimer FC, la UE Porqueres, la UE Sant Andreu, l'Atlètic Prat Delta CF, l'EF Planadeu, el Molins de Rei CF i l'AEM SE B. Després de 30 jornades de competició, el Sant Cugat FC posarà punt final a la seva primera temporada a Preferent al camp de l'AEM SE B, el cap de setmana del 12 i 13 de maig.

Dels 16 equips, els 11 equips que segueixen militant a Preferent són el Cerdanyola del Vallès FC, la UE Sant Andreu, la UE Porqueres, la CD Fontsanta-Fatjó, el CD Sant Gabriel B, l'Atlètic Prat Delta CF, la FPE Atlètic Vilafranca, el Sant Pere Pescador FC, el Molins de Rei CF, el CE Pontenc i l'AEM SE B. Els dos conjunts que han descendit de 2a Nacional són el CE Sabadell FC i la UE L'estartit, i els tres equips que han pujat de Primera Catalana són el Sant Cugat FC (campió del grup 1), l'EF Planadeu (campió del grup 2) i el Vic Riuprimer FC (campió del grup 3).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem