El Sant Cugat Futbol Club presenta els seus 43 equips

En una presentació galàctica hi prendran part 37 conjunts de categoria masculina (525 jugadors) i 6 femenins (105 jugadores)

El Sant Cugat Futbol Club presentarà el pròxim dijous, 12 d'octubre, a les 20 hores, a la ZEM Jaume Tubau, els 43 equips per aquesta temporada 2017-2018, 37 en categoria masculina (525 jugadors) i 6 en femenina (105 jugadores). Ferran Benet seguirà sent el secretari tècnic del club, i Tono Cadevall el responsable del futbol femení. Jaume Pascual Pasqui ha deixat la coordinació esportiva del futbol-7 per dirigir la de futbol 11. La coordinació del futbol-7 la dirigiran Joel Bravo (aleví), Oriol Vidal (benjamí) i Oriol Fernández Peix (prebenjamí). El club té 75 entrenadors i entrenadores.

Un any més, el club lliurarà 10 caixes de material esportiu a l'ONG Esport Solidari Internacional (ESI), en una presentació que esdevindrà galàctica.

Les personalitats que de moment han confirmat la seva assistència a l'acte són Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; Josep Maldonado, president i fundador de l'ONG Esport Solidari Internacional (ESI); Ramon Agenjo, president de la Damm CF, i Llorenç Santasusagna, president del Sant Cugat Futbol Club.

 
Comentaris

Destaquem