El Senglar Orientació de Sant Cugat recapta 2.200 euros per a la Marató de TV3

En la 12a Cursa per a la Marató de TV3 s'hi han inscrit 276 persones, més d'un centenar que en l'edició del 2017

El Club Esportiu Senglar Orientació de Sant Cugat del Vallès ha recaptat 2.200 euros per a la Marató de TV3, que en aquesta 27a edició destinarà els diners a la investigació del càncer. L'entitat esportiva local ha organitzat, amb èxit, la 12a Cursa per a la Marató de TV3, un acte que forma part de la 24a Cursa de Sant Cugat del Vallès, aquest diumenge, 16 de desembre, al matí, pel Parc de Collserola. També s'ha celebrat la 3a edició del Trofeu Ramon Casal i Albareda, un trofeu en honor a la dedicació de l'expresident del CE Senglar Orientació en la seva tasca de promocionar les curses d'orientació a Sant Cugat.

Cursa Orientació Marató TV3 2

Dues de les participants de la 12a Cursa per la Marató de TV3, a Sant Cugat. FOTO: Lali Álvarez

Més de 100 inscrits que al 2017

S'hi han inscrit 276 persones, més d'un centenar que en l'edició del 2017. La quota d'inscripció de la cursa d'orientació va destinada íntegrament a la Marató de TV3, com també la Fila 0 que s'ha creat per l'ocasió. Lluís Ollora, director d'aquesta cursa d'orientació i president del Club Esportiu Senglar Orientació de Sant Cugat del Vallès, s'ha mostrat “molt satisfet perquè hem tingut més d'un centenar d'inscripcions respecte a l'última edició del 2017”.

L'organització també ha dissenyat circuits reduïts pel parc de la Pollancreda en categories Encintat (per a nens i nenes), i Microrientació, una categoria per a totes les edats puntuable per a la 2a Lliga de Microrientació de Sant Cugat. La primera es va fer en la Festa de Tardor.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem