El sub-18 del C.R Sant Cugat, campió de Catalunya de rugby seven

Els vermell-i-negres es van proclamar campions al desfer-se (28-21) del Sant Boi.

El dissabte 26 de maig s'ha celebrat la fase final del Campionat de Catalunya de rugby seven. El campionat comptava amb 3 categories: sub-14, sub-16 i sub-18 i el Club Rugby Sant Cugat hi ha estat representat en totes. De fet, en alguna, amb més d'un equip. El que s'ha endut el plat fort, però, ha estat el sub-18, que ha guanyat el títol al vèncer en la final al Sant Boi.

El Campionat de Catalunya de Rugby Seven estrenava format aquest any. El cap de setmana del 12 i el 13 de maig es va celebrar una fase prèvia, en la que els equips buscaven l'accés a la fase final, celebrar el dissabte 26 de maig. El Club Rugby Sant Cugat va aconseguir posar-hi un equip en totes les categories.

A banda del format de competició, també ha estat atractiu el format dels partits, que es disputen a 14 minuts (7 per part) a temps corregut. Aquest fet fa que els partits siguin molt dinàmics i intensos i generen emoció a la competició.

El sub-18 del C.R Sant Cugat, doncs, s'ha endut el plat fort: el títol en la categoria més alta a nivell d'edat. En les altres, però, el club també ha realitzat un bon paper. El sub-14 ha acabat 3r i el sub-16 ha estat 4t.