El sub-25 del QBàsket juga la Final Four Territorial de Barcelona a casa

Sant Cugat acull la final a 4, en la que participar el QBàsket Sant Cugat, que decidirà el campió de la delegació de Barcelona

El cap de setmana del 26 i el 27 de maig Sant Cugat serà el centre neuràlgic del bàsquet barceloní. I és que la ciutat és la seu de la Final Four per al títol del campionat sub-25 de la delegació territorial de Barcelona. El sub-25 del QBàsket Sant Cugat lluitarà, doncs, per aconseguir aquest èxit a casa. Concretament al PAV 3.

Aquesta fase final compta amb la presència dels 4 millors equips de la categoria. El QBàsket Sant Cugat hi ha arribat sense haver de disputar eliminatòria prèvia, ja que així ho va determinar un sorteig. La delegació territorial de Barcelona sub-25 compta amb 7 grups. El campió de cada grup passava a una següent fase. Al tractar-se, però, de 7 equips, un d'ells havia d'accedir directe a la Final Four. Els altres 6 han disputat una fase eliminatòria a doble partit, de la que han sortit vencedors el CB Argentona el SE ST Joan de Mata i el Càmping Bianya Roser. Així doncs, aquests tres equips acompanyaran al QBàsket en la Final Four.

"Nosaltres venim de dues setmanes sense competició, mentre que els altres equips porten dues setmanes competint en una fase complicada. Això pot fer que ens falti una mica de rodatge, però evidentment ho suplirem amb ganes i il·lusió, explica Didac Vidal, director tècnic del QBàsket. D'altra banda, sembla que no hi ha un clar favorit. En aquest sentit, Vidal afegeix que "totes les eliminatòries prèvies han estat molt igualades" i que, per tant, es preveu una "Final Four en la que pot guanyar qualsevol".

Les semifinals es juguen el dissabte 26 de maig. La primera, enfronta el SE ST Joan de Mata amb el Càmping Bianya Roser, a les 18:15h; la segona, és la del QBàsket Sant Cugat, que es veurà les cares amb el CB Argentona. L'endemà, el diumenge 27, es juga el 3r i 4t lloc i, a les 12:15h, la final.

En cas que es faci la Final Four sub-25 de Catalunya, només hi accediria el vencedor de Barcelona. De totes maneres, encara no és clar que pugui fer, ja que la delegació de Lleida no té cap grup en aquesta categoria. Això sí, podria ser que aquesta plaça l'ocupés un altre equip. En cas de celebrar-se, la Final Four de Catalunya es disputaria el cap de setmana del 2 i el 3 de juny.

Sigui com sigui, però, el sub-25 del QBàsket Sant Cugat ja ha assegurat l'ascens de categoria per a la temporada vinent.

 
Comentaris

Destaquem