El torneig nocturn "Enganxa't als bons hàbits..." omple les 24 places

La principal novetat d'aquesta tercera edició és que també se celebrarà a la ZEM La Guinardera

El tercer Torneig Nocturn Mixt de Futbol-7 "Enganxa't als bons hàbits..." serà un èxit participatiu. Hi participaran 24 equips, el màxim d'equips que permet l'organització, la Penya Blaugrana Sant Cugat i Teampartners, l'empresa que gestiona l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET).

Aquest campionat lúdic i esportiu, adreçat a nois i noies d'entre 12 a 18 anys (ESO i batxillerat), tindrà lloc la nit d'aquest dissabte 16 d'abril. Hi participaran joves santcugatencs d'instituts i centres escolars, així com de casals, centres cívics per a joves i entitats esportives i culturals.

El grup de 1r a 3r d'ESO jugarà al Camp Municipal de Futbol de Can Magí, de 21.00 a 00.00 hores, i el de 4t d'ESO a 2n batxillerat, a la ZEM La Guinardera, de 22.00 a 01.00 hores.

Els equips

Cada equip tindrà entre 9 i 12 jugadors, dels quals un mínim de 3 hauran de ser jugadores. Tots els equips tindran un delegat o delegada major d'edat que representarà l'equip. Cada equip jugarà un mínim de tres partits i els partits seran de vint minuts.

També hi haurà tallers de sensibilització de bons hàbits, servei de bar i restauració, i quatre vestidors amb dutxes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem