El Torneig Nocturn Mixt 'Enganxa't als bons hàbits...' torna a ser un èxit

Uns 300 joves de Sant Cugat hi han participat en la nit de dissabte, amb èxit participatiu i organitzatiu

Uns 300 joves -298- de Sant Cugat han participat en la nit d'aquest dissabte, 16 d'abril, en la tercera edició del Torneig Nocturn Mixt de Futbol-7 'Enganxa't als bons hàbits...', amb èxit participatiu i organitzatiu.

En aquest campionat formatiu, lúdic i esportiu hi han participat 26 equips, el màxim d'equips que ha fixat l'organització, la Penya Blaugrana Sant Cugat i Teampartners, l'empresa que gestiona l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET). La iniciativa s'ha adreçat a joves santcugatencs d'entre 12 i 18 anys (ESO i batxillerat).

El grup de 1r a 3r d'ESO ha jugat al Camp Municipal de Futbol de Can Magí, de 21.00 a 00.00 hores, amb 12 equips. El de 4t d'ESO a 2n batxillerat, a la ZEM La Guinardera, de 22.00 a 01.30 hores, amb 14 equips.

Cada equip ha estat integrat entre 9 i 12 jugadors, dels quals un mínim de 3 havien de ser jugadores. Cada equip ha jugat un mínim de tres partits i els partits eren de vint minuts.

Tallers de sensibilització

Els 24 equips eren mixtes FOTO: Lali Álvarez

Tots els joves han participat en els diferents tallers de sensibilització de bons hàbits saludables, que ha dissenyat per aquesta activitat l'empresa 1 segon.

Novetats

La principal novetat d'aquesta tercera edició ha estat el fet que la jornada s'ha desenvolupat no només al Camp Municipal de Futbol de Can Magí sinó que també s'ha fet a la ZEM La Guinardera.

Durant els pròxims dies l'organització publicarà a la web de la Penya Blaugrana de Sant Cugat i a la de Teampartners els guanyadors dels productes que el FC Barcelona ha donat per aquest esdeveniment.

Els premiats s'atorgaran a l'equip més divertit, a l'equip amb el nom més original i a l'equip que ha demostrat un millor fair play durant la competició. Els premis són una samarreta del FC Barcelona signada pels jugadors, dues pilotes del FC Barcelona, dues entrades pel Gamper i dues entrades pel Museu del Barça.

Els quatre primers classificats de 1r a 3r d'ESO han estat Proassos FC, Les Mandonguilles de la Iaia, Los Ángeles Caídos i Notthingam Prisas. Per la seva banda, els quatre millors equips de 4t d'ESO a 2n de Batxillerat han estat Jabalisteam, Rayo Vallacayo, Nottingham Prisas i Seven Up.

Galofré: "Hem consolidat aquest projecte de forma absoluta"

Cal destacar la presència, entre d'altres, d'Eloi Rovira, regidor d'Esports i de Joventut de l'Ajuntament de Sant Cugat; Núria Subirà, coordinadora d'estudis del segon grau de les Escoles Universitàries Gimbernat i Tomàs Cerdà; Josep Maria Félez, president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, i Xavier Requeno, gerent de l'empresa Teampartners.

Joan Carles Galofré, vicepresident de la Penya Blaugrana Sant Cugat, ha assenyalat al TOT Sant Cugat que "hem millorat les dues primeres edicions i estem molt satisfets. Teamparners i la Penya Blaugrana Sant Cugat estem molt involucrats en aquest projecte que s'ha consolidat de forma absoluta. Hem doblat el nombre de participants i d'instal·lacions". Galofré ha destacat el fet que "hem assolit l'objectiu principal que era el de transmetre un tot seguit de valors als joves de Sant Cugat amb aquesta jornada nocturna i mixta, que creiem que és diferent i divertida, i que agrada als joves de Sant Cugat.

Requeno: "Aquesta serà una activitat de referència"

Xavier Requeno, gerent de Teampartners, ha afirmat que "la resposta dels joves ha estat molt gran. Aquesta serà una activitat de referència i que farà de transmissió a noves iniciatives per a la pràctica esportiva dels joves a la ciutat".

Subirà: "M'ha sorprès l'alta participació"

Núria Subirà, coordinadora d'estudis del segon grau de les Escoles Universitàries Gimbernat i Tomàs Cerdà, ha assegurat que "és una molt bona iniciativa. M'ha sorprès l'alta participació, amb un ambient molt sa i amb joves molt il·lusionats. En el tallers de sensibilització s'han treballat coses que els joves es troben amb el dia a dia i que potser no són conscients del prejudicial que pot arribar a ser.

El tercer Torneig Nocturn Mixt de Futbol-7 "Enganxa't als bons hàbits..." ha estat patrocinat per les Escoles Universitàries Gimbernat i Tomàs Cerdà.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem