El Triangular Atlètic Vallès crea vincles entre els clubs de Sant Cugat, Rubí i Terrassa

Els organitzadors del torneig reben un feedback positiu dels participants i les seves famílies i comencen a treballar per a una nova edició de cara a la primavera

El Triangular Atlètic del Vallès, un torneig organitzat pel Club Muntanyenc de Sant Cugat, la Unió Atlètica Rubí i la Unió Atlètica Terrassa, va viure, el darrer diumenge 16 de desembre, la 3a i última jornada de competició. En ella, un total de 150 atletes van competir en aquest torneig comarcal en categoria de promoció, celebrat a la ZEM La Guinardera, en les proves de velocitat (60 metres i 1000) i salt (llargada, alçada i perxa).

El torneig va néixer de la necessitat de facilitar les coses a les famílies i atletes, ja que moltes d'aquestes competicions es fan feixugues pels retards. A més, com que compta amb el vistiplau de la Federació Catalana d'Atletisme, permet als joves esportistes millorar les seves marques mínimes o establir unes jornades de control.

Després que la 1a jornada se suspengués per les fortes pluges caigudes a Sant Cugat el darrer diumenge 18 de novembre, les instal·lacions de Can Rosés (Rubí) van acollir les proves de velocitat (60 metres, 200, 600 i 1.000), salt (alçada, llargada i triple) i llançament (pes i pilota), en la 2a jornada disputada el diumenge 1 de desembre.

Per a Toni Corgós, director esportiu de la secció d'atletisme del CMSC: "Han estat unes jornades molt positives. Tant a les famílies com als nens els hi ha agradat molt el format i estem segurs que repetirem. A més, cal destacar que els atletes estan en una fase d'aprenentatge i formació i aquest sistema se'ls adapta molt bé".

Amb tot, ara els atletes iniciaren la temporada de competició en pista coberta, però de cara abril els organitzadors volen repetir l'esdeveniment. "Estem pendents de les obres de la pista d'atletisme de Terrassa per a poder competir en les tres seus. En cas de no estar acabades, Sant Cugat tornaria a acollir dues jornades", senyala Toni Corgós en relació a la data prevista de repetir el Triangular Atlètic del Vallès.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem