El Valldoreix FC encara podria disputar la fase final de la Copa Catalunya Amateur

El club de futbol ha presentat un recurs davant del Comitè de Competició per alineació indeguda del CF Sabadell Nord i està a l'espera de la resolució per a classificar-se als quarts de final

El Valldoreix Futbol Club impugna el partit disputat el diumenge 10 de juny vers al Club Futbol Sabadell Nord, corresponent als vuitens de final de la Copa Catalunya Amateur. El partit va finalitzar 1 a 4, després d'un enfrontament ajustat que es va resoldre en els darrers minuts.


El club valldoreixenc, després de revisar el dilluns 11 de juny l'acta del partit, es va adonar que va participar un jugador sense tenir la fitxa tramitada. És per això que l'equip va impugnar el partit per alineació indeguda d'Álvaro Ávila, el jugador en qüestió.


Amb la normativa actual de la competició en mà, el Valldoreix FC va decidir presentar un recurs davant del Comitè de Competició de la Federació Catalana de Futbol i ara toca esperar la resolució per a saber quin dels dos equips participarà en els quarts de final de la Copa Catalunya Amateur. En cas de ser favorable, el primer equip de Valldoreix s'enfrontarà al Young Talent Badalona Sud en els quarts de final.
 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem