El Valldoreix FC estrenarà la categoria de 2a Catalana visitant la UD Molletense

El primer partit de lliga al grup 2 es jugarà el dissabte 1 de setembre, a les 17 hores

El Valldoreix Futbol Club, que aquesta temporada 2017-2018, ha aconseguit un ascens històric a Segona Catalana, debutarà a la categoria visitant la UD Molletense, el dissabte 1 de setembre, a les 17 hores. El conjunt de Mollet del Vallès ha finalitzat la lliga 12è de 18 equips amb 43 punts al grup 4 de Segona Catalana, i els valldoreixencs han estat campions, amb 78 punts, del grup 11è de Tercera Catalana.

Els primers 8 partits lluny de Vallvidrera

En la primera volta, lluny del Camp Municipal de Futbol de Vallvidrera, el Valldoreix FC jugarà 8 partits, als terrenys de joc de la UD Molletense, CE Canyelles, CE Premià, Besós Baron de Viver CF, UE Mollet CF, CP Sarrià, CCD Turó Peira i Sant Andreu Atlètic. D'aquests equips, cal destacar el descens de la UE Mollet CF i l'ascens del CCD Turó Peira.

Com a local, el Valldoreix FC jugarà 9 partits, amb el CE Pubilla Casas, la UD Parc, l'Atlètic Sant Pol, l'EF Mataró CE, el CD Montcada, el Singuerlín CF, la Unificación Llefià, l'AE Young Talent Badalona Sud i el CE Europa B. En les jornades 14 i 15, el Valldoreix FC jugarà dos partits seguits a casa, amb la Unificación Llefià i l'AE Young Talent Badalona Sud. D'aquests conjunts, cal ressaltar els ascensos del CE Pubilla Casas, Singuerlín CF i AE Young Talent Badalona Sud.

En la 34a i última jornada de lliga del grup 2 de 2a Catalana, el Valldoreix FC visitarà el CE Europa B.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem