El Valldoreix Futbol Club renova l'entrenador, José Andrés Vargas

En la seva primera temporada a 2a Catalana, l'equip és cinquè amb possibilitats matemàtiques encara de jugar el play-off d'ascens a 1a Catalana

El Valldoreix Futbol Club ha fet oficial la renovació de l'actual entrenador, José Andrés Vargas, per una temporada més. El tècnic, que aquest any celebra la 4a temporada al capdavant de l'equip, va assolir l'ascens històric de 3a Catalana a 2a la darrera temporada i en aquest moment, té l'equip situat a la 5a posició, a només 1 punt del 4t i amb possibilitats encara matemàtiques de jugar el play-off d'ascens a 1a Catalana.

Més info: El Valldoreix Futbol Club puja, el Sant Cugat F.C se salva i el Junior F.C baixa

Jorge González: "Amb Vargas el projecte està creixent i, a més, encara treballa amb la il·lusió del primer dia"

 

Per a Jorge González, president de l'entitat valldoreixenca: "Estem molt contents del treball que està realitzant José Andrés Vargas. Amb ell, el projecte està creixent i ja tenim la permanència assolida, principal objectiu de la temporada. A més, ell encara treballa amb la il·lusió del primer dia".

Més info: Jorge González: "Ens hem convertit en la segona institució de futbol de Sant Cugat"

5è en la seva primera temporada a 2a Catalana

En la primera temporada dels valldoreixencs a 2a Catalana, els resultats no podrien ser millors. Tanmateix, l'inici de temporada va ser irregular i va situar al Valldoreix FC en la 14a posició, posició per a jugar la promoció de descens en la jornada 14. No obstant això, d'ençà d'aquesta jornada, el Valldoreix FC acumula una ratxa de 10 victòries, 4 empats i 2 derrotes en les darreres 16 jornades, fet que els ha col·locat en la 5a posició, a només 1 punt del 4t, el CD Montcada.

 

Vargas: "El nostre següent objectiu és consolidar l'equip a la 2a Catalana, intentant superar els resultats d'aquesta temporada"

Amb tot, José Andrés Vargas es mostra confiat amb el seu equip: "És una plantilla molt jove que encara poden millorar el seu rendiment. El nostre següent objectiu és consolidar l'equip a la 2a Catalana, intentant superar els resultats d'aquesta temporada". D'altra banda, el tècnic es mostra content amb el club que dirigeix des de fa 4 temporades: "Estic molt còmode amb el Valldoreix FC. Em deixen treballar a la meva manera".

Un dels pressupostos més baixos de la lliga

A més, el club compta amb un dels pressupostos més baixos de tots els equips que conformen el grup, fet que destaca més la feina feta tant per l'equip. "Hem de ser prudent i dins les nostres possibilitats, intentar millorar dia a dia i consolidar-nos en aquesta categoria", sentencia l'actual entrenador.

2a volta de líder

D'ençà de l'inici de la 2a volta, el Valldoreix FC suma una ratxa de 9 victòries, 1 empat i 2 derrotes, sumant 28 punts dels 36 possibles. Aquesta bona dinàmica ha permès col·locar a l'equip en una posició molt còmode, 5è amb 46 punts, 6 per sobre del Premia Club Esportiu, perseguidor del valldoreixencs.

A més, l'equip està a 1 punt del 4t classificat, el CD Montcada, i quan resten encara 15 punts en joc, el Valldoreix FC podria avançar al CCD Turó de Peira, 3r amb 58 punts, i al CF Mollet UE, 2n amb 59 punts i posició que permeten jugar el play-off d'ascens. Per a José Andrés Vargas: "Nosaltres sortirem a intentar guanyar els 5 partits que queden i competir tal com hem estat fent fins ara amb la intenció de quedar el més amunt possible".

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?