Sant Cugat espera "fer territori" amb els World Roller Games 2019

Com ja va avançar fa uns mesos el TOT Sant Cugat, la ciutat serà subseu dels World Roller Games de Barcelona 2019 i el regidor d'Esports, Eloi Rovira, ha assistit a l'acte oficial de presentació

Ja fa uns mesos, el TOT Sant Cugat va avançar que la ciutat serà subseu dels World Roller Games de Barcelona 2019, el gran esdeveniment d'esports de roda petita que Barcelona acollirà l'estiu vinent. Just un any abans de l'inici de la competició, s'ha fet la presentació oficial de l'esdeveniment, el dimecres 11 de juliol al migdia, a la ciutat comtal. El regidor d'Esports i tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Sant Cugat, Eloi Rovira, i ha assistit en condició de representant del municipi, que serà un dels escenaris de la competició d'hoquei patins.
 

"És un repte i una gran oportunitat de fer territori a través de l'esport. També per generar xarxes amb altres municipis. Sant Cugat tindrà l'oportunitat de projectar-se", ha afirmat Eloi Rovira, atenent als mitjans de Sant Cugat. La ciutat serà l'escenari de diferents partits d'hoquei patins. Els partits decisius de la competició, però, es disputaran al Palau Blaugrana de Barcelona. Segons fonts de la Federació Espanyola de Patinatge, a Sant Cugat s'hi celebraran alguns partits de la categoria absoluta i gran part de la competició de la categoria junior. Des de l'Ajuntament, però, no s'ha corroborat.
 

A banda d'Eloi Rovira, també hi han assistit autoritats de la Federació Espanyola de Patinatge, de la Federació Catalana de Patinatge, de la Federació Internacional de Patinatge o la comissionada d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona, Marta Carranza o el secretari general de l'esport de la Generalitat, Gerard Figueres.
 

Els World Roller Games de Barcelona 2019 se celebraran durant 10 dies, que inclouran 11 campionats del món de diferents esports de roda petita. Aquesta serà la segona edició de l'esdeveniment, després que s'estrenés a Nanjing l'any 2017. El creixement de l'esdeveniment és gran. Si en la primera edició van participar-hi 2.860 esportistes, en la de Barcelona ho faran més de 4.500.
 

Si bé és cert que l'engròs de l'esdeveniment ja està preparat i enllestit, encara falten alguns detalls per determinar com, per exemple, subseus d'entrenaments o els calendaris de diferents competicions. De fet, l'Ajuntament de Sant Cugat encara no ha rebut la documentació referent a quins partits acollirà o si alguna selecció s'entrenarà a les instal·lacions municipals.

Durant l'acte de presentació s'ha explicat que, a banda de Sant Cugat, hi haurà tres sub-seus més: Vilanova i la Geltrú, Mollet del Vallès i Terrassa.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem