Els èxits del 2017 del Club Esportiu Valldoreix a la Lliga Catalana de pàdel

El més destacat ha estat l'ascens de 2a a 1a Categoria Vallès Femení

Els equips femenins i masculins de pàdel del Club Esportiu Valldoreix han tancat la temporada esportiva 2017 fent una bona campanya a la Lliga Catalana de la Federació Catalana de Pàdel.

L'equip femení del CE Valldoreix D, que capitaneja Cristina Cabistañ, ha ascendit a la 1a Categoria, després de finalitzar en segona posició de 10 equips en la 2a Categoria Vallès, amb 38 punts. El campió ha estat el Tot Padel Center A, que ha aconseguit 44 punts.

L'equip femení del CE Valldoreix B, del que la capitana n'és Paula Eyheraguibel, ha acabat el grup A de la Divisió d'Honor en la segona plaça, amb 41 punts, els mateixos que el primer, el Terrassasports A. El conjunt de Valldoreix s'ha classificat per jugar la Copa Catalana.

L'equip femení del CE Valldoreix A, capitanejat per María José Tárraga, ha estat segon amb 35 punts en la 1a Categoria Vallès, per darrere del Cercle Sabadallès 1856 C, també amb 35 punts. Les valldoreixenques no han pogut ascendir a Divisió d'Honor.

L'equip masculí del CE Valldoreix A, que capitaneja Ricky Martínez, ha acabat tercer a la Divisió d'Honor amb 32 punts. Els primers classificats han estat el CT Barcino B (36 punts) i el Junior FC A (35 punts). El conjunt de Valldoreix s'ha classificat per jugar la Copa Catalana.

D'altra banda, el CE Valldoreix ha aconseguit l'ascens de 2a a 1a Categoria en la Lliga Interclubs que organitza el Set Ball Tennis. Aquest equip ha estat capitanejat per Mercè Grifol.

L'equip femení del CE Valldoreix B, del que la capitana n'és Paula Eyheraguibel, ha estat segon al grup A de la Divisió d'Honor. FOTO: Club Esportiu ValldoreixL'equip femení del CE Valldoreix A, capitanejat per María José Tárraga, ha estat segon en la 1a Categoria Vallès. FOTO: Club Esportiu ValldoreixL'equip masculí del CE Valldoreix A, que capitaneja Ricky Martínez, ha acabat tercer a la Divisió d'Honor. FOTO: Club Esportiu ValldoreixEl CE Valldoreix, capitanejat per Mercè Grifol, ha aconseguit l'ascens de 2a a 1a Categoria en la Lliga Interclubs que organitza el Set Ball Tennis. FOTO: Club Esportiu Valldoreix
 
Comentaris

Destaquem