Els jocs mundials per a persones amb lesió cerebral, a Sant Cugat l'agost del 2018

Ja s'ha fet pública la data d'aquest esdeveniment esportiu d'elit

La tretzena edició dels CPISRA World Games, els jocs mundials per a persones amb lesió cerebral, es faran a Sant Cugat l'agost del 2018. L'Associació Internacional Esportiva i Recreativa de Paràlisis Cerebral (CPISRA) ha atorgat a la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) l'organització dels World Games. L'última vegada que es van celebrar va ser a Nottingham (Anglaterra), el 2015.

Els esportistes en una desena de disciplines com la boccia, la natació, el tennis de taula, el CP Football, l'eslàlom en cadira de rodes, l'atletisme, el race running o el Para Taekwondo assistiran a Sant Cugat amb l'objectiu d'aconseguir marques per classificar-se per a competicions de també primer nivell com els Jocs Paralímpics o els Commonwealth Games. Segons l'organització, està previst que hi participin prop d'un miler d'esportistes.

L'europeu de boccia, també a Sant Cugat

També cal recordar que Sant Cugat acollirà, per segona vegada, el Campionat d'Europa de Boccia al 2017. L'europeu de boccia es farà entre el 8 i el 16 d'abril als pavellons de la ZEM Rambla del Celler. Aquesta competició internacional de primer nivell es farà a la ZEM Rambla del Celler.

La Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC), que presideix el santcugatenc Carles Muñoz, ja ha organitzat en els últims anys diferents competicions de primer nivell, com la CPISRA Intercontinental Cup al 2013.

Es busquen voluntaris

La Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) i l'Ajuntament de Sant Cugat estan buscant voluntaris per fer possible la competició. És per això que es necessiten al voltant de 100 persones voluntàries que vulguin col·laborar en diferents àrees com l'àrea esportiva, el suport al voluntariat, la logística i el transport o la comunicació.

Els interessats poden emplenar el formulari per ser voluntari que trobaran a la pàgina web de la FECPC. Un cop enviat el formulari, els voluntaris rebran un correu electrònic confirmant el seu registre i es realitzarà una entrevista personal per ubicar adequadament a cada voluntari i per ajustar-se a la seva disponibilitat horària.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem