Els resultats esportius del cap de setmana

El primer equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha aconseguit la tercera victòria consecutiva a Primera Divisió i ja és a només 2 punts del segon, el CH Mataró

Tercera victòria consecutiva del primer equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat a Primera Divisió. Els de Joan Carles Vadillo, que havien perdut les dues primeres jornades de lliga, s'han imposat (3-6) a la pista de l'RC Jolaseta, llavors 13è i penúltim. Amb aquest triomf, els vermell-i-negres avancen dos llocs a la classificació i ara són 5ns amb 9 punts, a només 2 punts del segon, el CH Mataró.

Primera victòria fora de casa del Club Handbol Sant Cugat

Després de 9 jornades de lliga al grup D de Primera Estatal, el Club Handbol Sant Cugat ha aconseguit la primera victòria fora de casa. Els de David López Lupus han guanyat a la pista del sisè classificat, l'H. Esplugues, per 29 gols a 35. En les darreres quatre jornades del campionat, els santcugatencs només han perdut 1 partit, amb el líder, l'H. Sant Quirze. La resta han estat 2 victòries i 1 empat. El CH Sant Cugat és 9è de 16 equips, amb 7 punts.

El Junior FC perd al camp del líder

El primer equip masculí d'hoquei sobre herba del Junior FC ha perdut (5-1) al camp del Club de Campo de Madrid, líder en solitari a la Divisió d'Honor Masculina, amb un balanç de 7 victòries i 1 empat, sense conèixer la derrota després de 8 jornades de lliga. L'equip que prepara Roger Pallarols, que feia 6 jornades que no perdia, ha perdut dues posicions a la taula i ara és 4rt amb 16 punts, a 2 punts del segon, l'RC Polo. Els blau-i-negres, amb un balanç de 5 victòries, 1 empat i 2 derrotes, han encaixat la segona derrota a la competició.

La UE Sant Cugat sorprèn el segon

El sénior A masculí de bàsquet de la Unió Esportiva Sant Cugat ha superat (67-62) el segon classificat del grup 2 de Copa Catalunya, el SESE. Al Pavelló 1, els de Cesc Senpau han guanyat 3 dels 4 partits que han disputat i ara són 9ns de 14 conjunts amb 10 punts i un balanç en la competició de 3 victòries i 4 derrotes.

L'Olimpyc no aixeca el vol

L'Olimpyc Floresta FS, que és 13è de 16 equips amb 7 punts al grup 3 de 2a Nacional B de futbol sala, ha perdut a casa (4-5) amb un rival directe de la part baixa de la classificació, el FS Canet. Els de Xaloc Rion han guanyat 1 dels últims 7 partits de lliga, amb un balanç d'1 victòria, 1 empat i 5 derrotes. L'equip florestà, que no ocupa plaça de descens, té un balanç en la lliga de 2 victòries, 1 empat i 7 derrotes.

Dissabte, 11 de novembre:

-VOLEIBOL FEMENÍ: DSV CV Sant Cugat 3 - VP Madrid 1

-RUGBI: CR Sant Cugat 12 - Tecnidex Valencia 8

-FUTBOL SALA MASCULÍ: Olimpyc Floresta FS 4 - FS Canet 5

-TENNIS DE TAULA: UE Sant Cugat 4 - CTT Tramuntana Figueres 2

-HOQUEI SOBRE PATINS MASCULÍ: RC Jolaseta 3 - PHC Sant Cugat 6

-BÀSQUET FEMENÍ: GEiEG B 54 - UE Sant Cugat 56

-FUTBOL MASCULÍ: Junior FC 2 - Vilanova Geltrú CF 2

-FUTBOL SALA MASCULÍ: FS Sant Cugat 4 - CFS Montcada 2

-BÀSQUET MASCULÍ: UE Sant Cugat 67 - SESE 62

Diumenge, 12 de novembre:

-HOQUEI SOBRE HERBA FEMENÍ: Junior FC 2 - CD Terrassa 0

-FUTBOL MASCULÍ: CE Sabadell FC B 2 - Sant Cugat FC 1

-HANDBOL: H. Esplugues 29 - CH Sant Cugat 35

-HOQUEI SOBRE HERBA MASCULÍ: Club de Campo 5 - Junior FC 1

-FUTBOL FEMENÍ: Fundació PE Atlètic Vilafranca 3 - Sant Cugat FC 1

-BÀSQUET MASCULÍ: CEB Sant Jordi 70 - Qbasket Sant Cugat 62

-HOQUEI SOBRE PATINS FEMENÍ: PHC Sant Cugat. El partit PHC Sant Cugat-CHP Bigues i Riells B ha estat ajornat pel divendres 17 de novembre, a les 22 hores, al Pavelló 2.

 
Comentaris

Destaquem