Els resultats esportius del cap de setmana

Victòria clau del PHC Sant Cugat per aferrar-se a l'OK Lliga

Victòria importantíssima del PHC Sant Cugat per 2 a 1 contra el Vic que li permet seguir somiant amb la permanència a la màxima categoria de l'hoquei patins a nivell espanyol. Partit frenètic que va estar més marcat per les presses que pel joc organitzat durant la primera part, però que es va anar serenant al llarg dels 50 minuts. Els jugadors santcugatencs van haver de remuntar un 0 a 1 inicial i va tenir en tensió a tot el Pavelló 2 fins al final. David Toda, el porter dels vermell-i-negres, va ser clau per entendre aquesta victòria contra un dels diversos rivals directes contra els que haurà de jugar l'equip en els 5 partits que queden abans de tancar la temporada.

El Club d'Escacs Sant Cugat és equip de Divisió d'Honor

El Club d'Escacs Sant Cugat torna a la màxima categoria i espera mantenir el bloc principal actual. Cristian Barceló, jugador del club, explica que per entendre l'ascens és clau reconèixer la importància i la influència dels 3 fitxatges d'aquesta temporada: Luis Agüero, Michael Rahal i Héctor Sama. Per assolir l'ascens, els santcugatencs van vèncer el Catalunya Escacs Club en el Playoff.

Dissabte 13:

- FUTBOL MASCULÍ. 3a Catalana: Sant Julià de Vilatorta CF 3 - Penya Blaugrana Sant Cugat 1

- FUTBOL FEMENÍ. Preferent: Cerdanyola del Vallès FC 3 - Sant Cugat FC 3

- FUTBOL MASCULÍ. 3a Catalana: Sant Cugat FC B 1 - PD Pajaril 1

- FUTBOL SALA. 3a Nacional: FS Sant Cugat 5 - 3 FS Montsant

- HOQUEI SOBRE PATINS MASCULÍ. OK Lliga: PHC Sant Cugat 2 - CP Vic 1