El Santcu FC reuneix als socis veterans per l'Esmorzar de Nadal

Com ja va sent habitual en els darrers anys, el club vermell-i-negre ha volgut agrair la fidelitat als socis més veterans amb un Esmorzar de Nadal en les instal·lacions de la ZEM Jaume Tubau

El Sant Cugat Futbol Club celebra el seu tradicional Esmorzar de Nadal pels socis veterans, el darrer diumenge 23 de desembre en el bar de la ZEM Jaume Tubau, un esmorzar que arriba a la seva 11a edició. A més del refrigeri, els presents van poder gaudir conjuntament del partit disputat a casa entre el primer equip femení i la UE Porqueres, partit que va finalitzar amb empat a 2.

Per a Llorenç Santasusagna, president del club: "És un acte important del club per agrair la fidelitat d'aquests socis. A més, se'ls posa al dia dels fets destacables, com les obres de l'edifici polivalent, en aquesta ocasió".


Carta al Pare Noel del Santcu FC


Aprofitant la visita del Pare Noel a la ZEM Jaume Tubau, una visita que els jugadors base del club van gaudir, el club vermell-i-negre va aprofitar per entregar els seus desitjos. En aquesta carta, l'entitat esportiva demanava per tercer any consecutiu la concessió del bar al club per a aprofitar-lo com a espai social.

En paraules de Llorenç Santasusagna: "Ens agradaria poder comptar amb l'espai del bar per a poder fer caliu. Volem que sigui una zona per a jugadors i entrenadors del club, on es respiri l'ambient del Santcu".
 

 
Comentaris

Destaquem