Emilio Gutiérrez, nou president del Club de Rugby Sant Cugat

La seva ha estat l'única candidatura que s'ha presentat a les eleccions a la presidència de l'entitat

Emilio Gutiérrez Brusés és, des d'aquest dijous, 1 de març, el nou president del Club de Rugby Sant Cugat, en substitució de Mauri Benito, que passa a ser el vicepresident de relacions institucionals. Gutiérrez, que ha estat vicepresident econòmic en el mandat de Benito, dirigirà l'entitat en els pròxims 4 anys. Gutiérrez té 44 anys, és gestor de patrimoni i viu a Barcelona. És exjugador de rugbi i, en l'actualitat, juga amb el XV Matusalem, un equip de veterans del CR Sant Cugat.

La nova junta directiva

La d'Emilio Gutiérrez és l'única candidatura que s'ha presentat a les eleccions a la presidència del Club de Rugby Sant Cugat. Dels 10 directius de la nova junta directiva, n'hi ha 6 que repeteixen. Són Emilio Gutiérrez (president); Alicia Rius (secretària); Xavier Trubat (tresorer i enllaç amb l'equip XV Matusalem); Francesc Godàs (vicepresident esportiu); Mauri Benito (vicepresident de relacions institucionals i persona d'enllaç amb l'associació Sant Cugat Creix), i Nicolás Gómez, vocal dels primers equips del club. Els 4 nous directius són Miguel Pelayo (vicepresident econòmic), Xavier Simó, vocal de competició; Esteban Pelosso, vocal de l'escola i persona d'enllaç amb els equips de rugbi social del club, i Sandra González, vocal d'equipacions i marxandatge. Per contra, els 4 directius que no seguiran al cos directiu són Xavier Picó, Carme Baró, Joaquim Galí i Albert Casorrán.

Emilio Gutiérrez: "Podem fer grans coses"

Emilio Gutiérrez ha explicat que es tracta d'un projecte "continuista amb energies renovades. Volem seguir confiant amb el que fem, ens està donant resultats. Podem fer grans coses. Volem consolidar l'escola de rugbi i seguir creixent. També hem de ser capaços de donar mitjans a la gent jove que puja als equips sèniors. Hem de guanyar en efectius, aquesta temporada hem patit molt. Volem fer un projecte engrescador. I també volem atreure a les noies, fent difusió del rugbi femení a les escoles i consolidar el femení al club. Aquesta és una assignatura pendent".

Els pròxims campionats que organitza el club

Les pròximes competicions que organitzarà el Club de Rugby Sant Cugat són el Torneig Juan Reca (el 10 de març); el Campionat d'Espanya de Clubs Sub-18 (el 5 i 6 de maig): el Torneig Sub-16 (el 6 de juny), i el torneig Seven Internacional (el 30 de juny).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem