En marxa la pretemporada del Sant Cugat FC masculí, amb onze cares noves

El primer equip masculí, que per tercera temporada seguida jugarà a Primera Catalana, comença a rodar el pròxim dilluns 13 d'agost

El primer equip masculí del Sant Cugat Futbol Club, que per tercera temporada consecutiva jugarà a Primera Catalana (grup 1), iniciarà la pretemporada el pròxim dilluns 13 d'agost. Jugarà 5 partits de preparació: Castellar-Sant Cugat FC (dissabte 18 d'agost, a les 19.30 hores): Martorell-Sant Cugat FC (diumenge 19 d'agost, a les 19 hores); Sant Cugat FC-Sant Ildefons (dimecres 22 d'agost, a les 20.30 hores); Vista Alegre-Sant Cugat FC (dissabte 25 d'agost, a les 20 hores) i Sant Cugat FC-Sant Quirze (diumenge 26 d'agost, a les 19 hores).

L'entrenador, Joan Garcia, que la campanya 2017-2018 va dirigir el sènior A en els últims 16 partits de lliga, ha fet 11 fitxatges. Són els porters Unai Muguruza (Can Rull) i Gabri Padrós (Sant Juan de Montcada); els defenses Èric Arévalo (Sabadell B), Nil Sanz (Mollet), Marc Vílchez (juvenil del Bellvitge), Óscar Vega (Ripollet) i Omar Ruiz (Prat B); els mitjos Rubén López Turu (Molletense) i Arnau Benet (juvenil A Sant Cugat FC), i els davanters Mauri Alfarràs (Sant Quirze), Adrian Arenas (Manresa) i Roger Lázaro (Sabadell B). Durant la pretemporada, el Sant Cugat FC ttindrà jugadors a prova i farà més fitxatges.
 

Continuen 9 jugadors

9 són els futbolistes que continuen al primer equip. Són els defenses Marc Samper i Lucas Palma; els mitjos Alejandro Varon Peski, Manel Montoya, Patrick Chico, Joel Fernández i els davanters Naufal El Ghrim, Èric Reverter i Uri Fernández.

L'equip tècnic estarà integrat per Joan Garcia (primer entrenador); Nelson Ocampo (segon entrenador i preparador físic); Jordi Mas (fisioterapeuta); Luciano Tumiotto (entrenador de porters); Gerónimo Morín (delegat) i Manel Tomás (encarregat de material).

El Sant Cugat FC debutarà a la lliga 2018-2019 al camp de la UE Llagostera B, el diumenge 2 de setembre a les 17 hores.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem