En marxa la Superlliga Júnior de voleibol, primer acte de Ciutat Europea de l'Esport

Es juga entre el 15 i el 18 de febrer al pavelló de Valldoreix i al Pavelló 3, amb 16 equips, entre els quals destaca l'equip juvenil A del DSV CV Sant Cugat

La Superlliga Júnior Femenina 2018 de voleibol es juga entre el 15 i el 18 de febrer al pavelló de Valldoreix i al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, en 2 pistes de joc en cada insta·lació esportiva. S'hi han inscrit 16 equips de diferents punts de l'Estat espanyol, dels quals la meitat són clubs catalans, que s'han distribuït en 4 grups de 4 equips. Els dos primers classificats passaran a la segona fase. Les semifinals estan previstes pel dissabte 17 de febrer, a les 18 hores, i la final pel diumenge 18, a les 12 hores, també a Valldoreix.

Els primers rivals del DSV CV Sant Cugat

L'equip juvenil A del DSV CV Sant Cugat ha estat enquadrat en el grup A. El dijous 15 de febrer s'enfrontarà al Pérez Aparicio Haris (Tenerife), a les 12 hores, i al CV Esplugues, a les 18 hores. El divendres 16, a les 11.30 hores, jugarà amb el Zalaeta (A Coruña). Tots tres partits els jugaran al pavelló de Valldoreix.

Leo Passerine: "És el grup més fort"

Per a l'entrenador de l'equip juvenil A del DSV CV Sant Cugat, Leo Passerine, el seu "és el grup més fort". Per aquesta Superlliga Júnior, el tècnic no pot comptar amb les jugadores lesionades Carla Alomar, Cris Roda i Núria Léon. El conjunt santcugatenc lidera la segona fase de la Primera Divisió de la Lliga Catalana.

Els 16 equips

Els 16 equips participants són Zalaeta (A Coruña); Pérez Aparicio Haris (Tenerife); DSV CV Sant Cugat; CV Esplugues; VP Madrid; Motorsan Guadalajara; Premià de Dalt Presoleras; CVB Barça, CV Vall d'Hebron; RGC Covadonga (Astúries); Sayre Restaurante El Chuletón (Las Palmas); CV Mataró; CV Sant Just; IBSA CV COO 7 Las Palmas; CV Vilassar i Uva Sanjo (Valladolid).

El juvenil A del DSV CV Sant Cugat ja ha guanyat aquest campionat nacional (2012), n'ha estat subcampió (2016) i va fer un tercer lloc (2013).

Ciutat Europea de l'Esport 2018

El DSV Club Voleibol Sant Cugat organitza la Superlliga Júnior Femenina en un any, el 2018, en el que el DSV CV Sant Cugat celebrarà el seu 30è aniversari i on Sant Cugat és Ciutat Europea de l'Esport.

En l'última dècada, el DSV CV Sant Cugat, a banda dels èxits esportius en Campionats de Catalunya i d'Espanya de base, també ha destacat en l'organització de diversos campionats d'Espanya i una Superlliga Júnior (2012).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem