En marxa les eleccions a la presidència del Club de Rugby Sant Cugat

L'actual president, Mauri Benito, no optarà a la reelecció

El Club de Rugby Sant Cugat ha convocat eleccions a la presidència i junta directiva de l'entitat per als pròxims quatre anys. Ha estat aquest divendres, 9 de febrer, al vespre, a la ZEM La Guinardera, en el decurs de l'assemblea general ordinària, que ha comptat amb uns 75 socis.

La junta electoral estarà formada per Esteve Clarà, Luís Salcedo i Marta Giménez, que s'han presentat voluntaris per exercir aquestes funcions. El cens electoral es confeccionarà entre el 12 al 18 de febrer i les candidatures que vulguin presentar-se ho hauran de fer del 12 al 28 de febrer. La proclamació de candidatura o candidatures tindrà lloc l'1 de març. En el cas que hi hagi més d'una candidatura, les eleccions es faran el dijous 15 de març, de 17 a 21 hores, a la ZEM La Guinardera.

Benito: "Hi ha socis que s'han mobilitzat. Espero que presentin una candidatura"

Després dels seus quatre anys al capdavant del Club de Rugby Sant Cugat, el seu president, Mauri Benito, ha decidit no optar a la reelecció, tot i que no descarta ser directiu en una junta continuista. "Si la nova junta ho vol, els ajudaré. De moment, no hi ha cap candidatura continuista, però la junta sortint és responsable i si no hi ha cap soci que vulgui presentar candidatura, haurà de fer algun moviment. El club no es pot quedar sense ningú al capdavant. Esperem que els socis es mobilitzin", ha assegurat després de l'assemblea. En aquesta línia, Benito ha dit que "sóc conscient que la meva gestió no ha agradat a tothom i hi ha hagut socis que han estat actius en mobilitzar-se i en protestar. Espero que aquests socis presentin una candidatura".

Benito: "Estic molt content del que hem fet"

Mauri Benito ha explicat el perquè ha decidit no optar a la reelecció: "Hi ha diferents motius: personals, professionals i també perquè és bo que la junta es renovi. Els mandats molt llargs no tenen sentit, és el moment de renovar, que vingui gent nova i que aportin coses noves". Per al màxim responsable del club, el balanç del seu mandat "és molt positiu. Estic molt content del que hem fet, hem fet un gir al club, amb una estructura gairebé professional, l'hem endreçat i li hem donat recursos. Quan vam arribar, ho vam haver de buscar tot i, això, a la nova junta no li passarà. No ha de començar de zero, el club ja està en marxa".

Durant l'assemblea, Benito ha passat balanç dels seus quatre anys com a president i ha avançat quins haurien de ser, segons el seu criteri, els reptes de futur de l'entitat.

Un pressupost de 300.994 euros

A l'assemblea, els socis han aprovat un dèficit de 2.627 euros de la temporada 2016-2017, així com el pressupost de la campanya 2017-2018, que és de 300.994 euros.

Les pròximes competicions que organitzarà el CR Sant Cugat són el Torneig Juan Reca (el 10 de març); el Campionat d'Espanya de Clubs sub-18 (el 5 i 6 de maig): el Torneig Sub-16 (el 6 de juny), i el torneig Seven Internacional (el 30 de juny).

 
Comentaris

Destaquem