Erika Villaécija: "Algun dia arribaré a les medalles"

La nadadora santcugatenca ha finalitzat vuitena a la prova de 10 quilòmetres d'aigües obertes i ha obtingut el diploma olímpic

Erika Villaécija ha finalitzat vuitena a la prova de 10 quilòmetres d'aigües obertes dels Jocs Olímpics de Londres que ha tingut lloc aquest dijous. La nadadora de Sant Cugat ha fet un temps d'1 hora, 58 minuts i 49 segons, una marca que l'ha servit per endur-se el tercer diploma olímpic de la seva carrera. La guanyadora de la prova ha estat l'hongaresa Eva Ristov, que ha fet un temps d'1 hora, 57 minuts i 38 segons.

L'Erika ha començat molt bé, finalitzant la primera volta de les sis que hi havia al circuit en cinquena posició. No obstant, a mesura que avançava la cursa, ha perdut posicions, caient a la catorzena. En les dues últimes voltes ha remuntat, però no ha estat suficient com per arribar al grup capdavanter, que sempre ha liderat l'hongaresa Ristov.

Primeres declaracions
"Dels tres mundials i Jocs que he fet he quedat desena, novena i ara vuitena. Si segueixo així, al final arribaré a les medalles". Aquestes han estat les primeres paraules d'Erika Villaécija que han recollit el mitjans, un cop finalitzada la prova. Paraules que deixen entreveure que tindrem Erika per molt temps.

Villaécija ha reconegut que en el moment que s'ha produït el tall que l'ha deixada fora de les medalles "em sentia fatal". Tot i així, ha afegit, "no sabia com anava i quedar vuitena és positiu".

Fins aquí arriba l'aventura londinenca de la nadadora del CAR, que no ha pogut endur-se cap medalla, com desitjava, però com a mínim es pot marxar amb un bon sabor de boca després d'obtenir el diploma olímpic en una prova que no és la seva especialitat.

Pendents del waterpolo femení
Aquesta tarda, a les 20.40 hores, el conjunt femení de waterpolo espanyol disputa la final amb els Estats Units. Passi el que passi, l'equip s'endurà una medalla a casa, d'or o de plata.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem